Απόλυτα επιτυχημένο το κυνήγι θησαυρού στις Καλυθιές ! Χορηγός επικοινωνίας rodosreport.gr

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις Καλυθιές ! Απόλυτα επιτυχημένο κυνήγι θησαυρού! Οκτώ ώρες παιχνιδιού, γεμάτες δράση, κέφι και αποκριάτικη διάθεση!

Για ακόμα μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών “ΦΑΡΟΣ” διοργάνωσε άψογα το Κυνήγι Θησαυρού, με το οποίο συνεχίστηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και συμμετείχαν 25 ομάδες με 250 άτομα! Συγκαταλέγεται στα καλύτερα  που έχουν πραγματοποιηθεί, αν όχι το πιο μεγάλο και επιτυχημένο απ’ όλα! Το κυνήγι θησαυρού είναι καθιερωμένο στις Καλυθιές περίπου από 1980, δηλαδή από τα πρώτα χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου που ιδρύθηκε το 1977.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Όλες οι ομάδες ήταν υπέροχες μα τρεις πήραν το βραβείο. Στην πρώτη θέση η ομάδα “Χάσαμε τον Ξηρό”, στη δεύτερη θέση “Αρναούτες – Σαλίλες” και στην τρίτη θέση Χουλιγκάνια – Λάχανα & Χάχανα. Υπήρχαν αποστολές εντός και εκτός της Πλατείας καλυθιών, χάρτες και κρυμμένα αντικείμενα, υπέροχοι μασκαράδες και διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας !

Ήταν μια υπέροχη μέρα στις Καλυθιές, εμείς βρεθήκαμε εκεί διασκεδάσαμε και σύντομα θα ανέβει και βίντεο αφιερωμένο στην επιτυχημένη δράση του συλλόγου! Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Κυριακή 2 Μαρτίου με το μεγάλο καρναβάλι!

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest