Εντυπωσίασε το Χορευτικό Κυνήγι Θησαυρού από τον Σύλλογο Φίλων Χορού Ρόδου! Χορηγός rodosreport

Χορηγός επικοινωνίας rodosreport

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου διοργάνωσε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά Χορευτικό Κυνήγι Θησαυρού στην Μεσαιωνική Πόλη, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Έλαβαν μέρος 14 ομάδες και πολλά μικρά παιδιά! Όλοι τους διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως!

Η διεξαγωγή ήταν πολύ πρωτότυπη, καθώς στις ομάδες δίνονταν γρίφοι που σχετίζονταν με κάποιον χορό και οι ομάδες δεν επιτρεπόταν να πουν τον χορό ως λέξη αλλά να  τον χορέψουν για ένα λεπτό. Δόθηκαν στις ομάδες τα στοιχεία για να βρουν τα σωστά σημεία και οι γρίφοι, στους οποίους απάντησαν πιο γρήγορα και πήραν τις πρώτες θέσεις: 1) Tango Junkies, 2) Dance Maniacs και 3) Locos .

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου, φέτος κάνει μια δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με εντυπωσιακές συμμετοχές και υπέροχες χορογραφίες. Δίνει μια άλλη πνοή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ,χαρούμενη, αισιόδοξη με  την συνδρομή νέων ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και στα τμήματα χορού.

Μέσα από τον σύλλογο αυτό βλέπουν την σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων χάρη στον χορό αλλά και την αγάπη για τον τόπο μας με προσπάθειες προβολής του μέσα από πρωτότυπους και ιδιαίτερους τρόπους.

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού αν και στο ξεκίνημα ακόμα της νέας του αρχής, έχει φθάσει τη δημιουργικότητα του στο ζενίθ. Αξίζει να αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως την ημερίδα με θέμα “Χορός και αναπηρία” και επίδειξη χορού από ανάπηρο χορευτή με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, τα μαθήματα έγιναν με κλειστά τα μάτια και αφτιά , χωρίς τη αίσθηση της ακοής ή της όρασης. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλα τα μέλη χόρεψαν με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ενώ ήδη έχουν γίνει τα γυρίσματα αρκετών χορογραφιών που θα μείνουν στο αρχείο του συλλόγου.

Και όπως είχε πει και η Martha Graham , “ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής” και ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου κατάφερε να μιλήσει στη ψυχή μας…

Ευχαριστούμε πολύ την Βούλα Γιορδαμνή για τις φωτογραφίες.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest