Παρουσία του Δημάρχου η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΚΕΚ Γεννηματάς

Παρουσία του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ως εκπροσώπου του Δήμου Ρόδου, ενός εκ των μετόχων του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) «Γιώργος Γεννηματάς», αλλά και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλογή των μελών που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΚ. Ως γνωστόν οι μέτοχοι του ΚΕΚ Γεννηματάς είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ)Νοτίου Αιγαίου και το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου ΑΕ.
Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης και το Φυτώριο ο κ. Μιχάλης Μπαριανάκης.
Τα μέλη που ψηφίσθηκαν από τους εκπροσώπους των μετόχων και που απαρτίζουν το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΚ Γιώργος Γεννηματάς είναι οι: Γιάννης Κορωναίος, Αλέξανδρος Μανωλάκης , Ανδρέας Μαρίνος, Χρήστος Μπάρδος, Κώστας Μπιζάς, Δημήτρης Τσοπανάκης και Ελευθερία Φτακλάκη. Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Τσοπανάκης και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Κορωναίος.
Στη συνέχεια, τέθηκαν οι βασικοί στόχοι του ΚΕΚ για τα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιηθούν σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες και προχώρησαν σε έναν σχεδιασμό δράσεων για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Την αναγκαιότητα άμεσης και στενής συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΚ Γεννηματάς του Κέντρου δια Βίου Μάθησις του Δήμου Ρόδου καθώς και αντίστοιχες δομές δήμων σε άλλα νησιά της Περιφέρειας, υπογράμμισε ο δήμαρχος προκειμένου «να αξιοποιηθούν όλα τα προγράμματα επ΄ ωφελεία της Ρόδου και των άλλων νησιών του συμπλέγματος Νοτίου Αιγαίου» .

Pin It on Pinterest