Το δώρο ενός καρκινοπαθή πατέρα στην 14χρονη κόρη του (vid)

Μπορεί να είναι μόλις 44 ετών αλλά -σύμφωνα με τους γιατρούς- ο Garth Callaghan από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μόνο 8% πιθανότητες να μείνει ζωντανός τα επόμενα πέντε χρόνια καθώς πάσχει από καρκίνο.

Αυτό όμως που έκανε το όνομα του 44χρονου Αμερικανού να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τους τελευταίους μήνες δεν είναι τόσο η μάχη την οποία δίνει καθημερινά με την ασθένεια αλλά η συγκινητική του απόφαση να γράψει 826 σημειώματα πάνω σε χαρτοπετσέτες, τα οποία θα μπορεί να διαβάζει η κόρη του μετά τον θάνατό του.

Η κόρη του, Emma, είναι μόλις 14 ετών αλλά η σκέψη ότι δεν θα την έβλεπε να τελειώνει το σχολείο ήταν τόσο σκληρή για τον Callaghan που αποφάσισε να γράψει τα σημειώματα με σκοπό να τα διαβάζει το παιδί του μέχρι να αποφοιτήσει, για να ξέρει πόσο πολύ την αγαπούσε.

Μέχρι στιγμής έχει γράψει περισσότερα από 700 σημειώματα, ενώ έχει δημιουργήσει ένα blog για μοιράζεται τα σημειώματά του με όλο τον κόσμο και στην Αμερική είναι πλέον γνωστός ως ο μπαμπάς με τις… χαρτοπετσέτες.

Όπως λέει ο ίδιος, άλλοτε γράφει εμπνευσμένος από μεγάλους συγγραφείς και άλλοτε με απλά λόγια βγαλμένα από την καρδιά του…

Δείτε τα σημειώματα του Garth Callaghan στην ιστοσελίδα napkinnotesdad.com

 

Πηγή :protothema.gr

Pin It on Pinterest