Καίτη Γκρέυ: Νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνασείου

Δύσκολες ώρες περνά η Καίτη Γκρέυ η οποία νοσηλεύεται από χθες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η σπουδαία τραγουδίστρια, που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ιστορία του λαϊκού τραγουδιού με την μοναδική της φωνή, νοσηλεύεται με κολπική μαρμαρυγή και λοίμωξη του αναπνευστικού και η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Το προχωρημένο της ηλικίας της – είναι 99 ετών– και τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας της καθιστούν απαγορευτική τη διασωλήνωσή της. Γι’ αυτό και οι γιατροί της ακολουθούν μια συντηρητική αγωγή προκειμένου να τήν σταθεροποιήσουν.

Τα δυσάρεστα νέα σχετικά με την επιδείνωση της υγείας της Καίτης Γκρέυ έχουν προκαλέσει συγκίνηση στον εγχώριο μουσικό στερέωμα στο οποίο η ίδια πρωταγωνίστησε, επί δεκαετίες ολόκληρες.

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα Περίεργα “Πάρε-Δώσε” Της Δημοτικής Αρχής Με Την Μαρίνα Και Ο Ρόλος Του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Pin It on Pinterest