“Άγνοια” δήλωνε χθές ο Κολιάδης για τους όρους δόμησης στην Μαρίνα – “Βρεγμένη γάτα” ο Χαλκιάς

Άγνοια για όσα ψήφησε τόσο με την πρώην Δημοτική Αρχή όσο και με την νέα – αφού όρισαν όμως εκπρόσωπο του Δήμου ως συμβαλλόμενα μέρη, δήλωνε ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος εν κατακλείδι καταδίκασε τους νέους όρους δόμησης, μάλλον υπο την πίεση των αντιδράσεων των ημερών.

Την ίδια ώρα ο αντιδήμαρχος Τάσος Χαλκιάς που είναι και νομικός σύμβουλος στις Μαρίνες παρέμεινε άλαλος κατά την συνεδρίαση και δη όταν ο Αλέξανδρος Κολιάδης μίλησε για την επένδυση.

Αυτό θα σήμαινε επι σκοπού απόκρυψη απο τον κύριο Χαλκιά σημαντικών πληροφοριών κατά των συμφερόντων του Δήμου και των πολιτών, που συνάμα άφησαν τον Δήμαρχο εκτεθειμένο και θα έπρεπε να τον καθαιρέσει άμεσα. Κάτι τέτοιο …μάλλον δεν πρόκειται να γίνει.

Είναι δεδομένο δε πως υπάρχει μια σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων στο συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο οφείλει ο Δήμαρχος να πάρει πρωτοβουλίες καθώς είναι εκτεθειμένος απέναντι στα μέλη της παράταξης του και τους ψηφοφόρους του.

Επι της ουσίας θύμιζε παράσταση, παρά σοβαρή τοποθέτηση επι του θέματος. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για άμεση συζήτηση με τις Μαρίνες Ρόδου για μείωση των όρων δόμησης και αντισταθμιστικά οφέλη για την πόλη της Ρόδου.

Pin It on Pinterest