Πιθανό κώλυμα εκλογιμότητας του Βαιου Καλοπήτα μπορεί να θέσει εκτός Δημαρχείου την παράταξη Κολιάδη – Κατατέθηκε ένσταση

Σε νέους μπελάδες – αρκετά σοβαρούς, μπαίνει η παράταξη Κολιάδη, καθώς κατατέθηκε ένσταση κατά της εκλογής του Βαιου Καλοπήτα απο υποψήφια της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη που ζητά να ακυρωθεί η εκλογή του, ισχυριζόμενη πως επιχειρηματικά είχε κώλυμα εκλογιμότητας και δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος.

Οι φήμες για κώλυμα εκλογιμότητας του Βαιου Καλοπήτα ήταν γνωστές και κατά την περίοδο των εκλογών, χωρίς ωστόσο να αποτραπεί η συμμετοχή του στις εκλογές ενώ φαίνεται να υπήρχε μια διαπαραταξιακή σιωπηρή ανοχή.

Στην πράξη αν επιβεβαιωθεί δικαστικά κώλυμα εκλογιμότητας για τον Βαιο Καλοπήτα λόγω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που φέρεται να είχε με τον Δήμο, πράγμα το οποίο απαγορεύεται ρητά, ειναι πιθανό να συμπαρασύρει σε έξοδο απο το Δημαρχείο την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη.

Η παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη φαίνεται να το κρατούσε αυτό το χαρτί στο “οπλοστάσιο” της, ενώ είχε προαναγγείλει προ ημερών αυτή την εξέλιξη με δελτίο τύπου, οπου αναφέρονταν οι λόγοι για τους οποίους απευθύνθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για παρατυπίες κατά την εκλογική διαδικασία.

Για την εξέλιξη αυτή αναμένεται τοποθέτηση απο την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη.

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα Περίεργα “Πάρε-Δώσε” Της Δημοτικής Αρχής Με Την Μαρίνα Και Ο Ρόλος Του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Pin It on Pinterest