Δύσκολες ώρες για τον αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη – Σταμάτησε η διαδικασία αφύπνισης και μπήκε ξανά σε τεχνητό κώμα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του οι οποίοι νοσηλεύονται για 11η μέρα στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. Γεννημάτας» μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Οι γιατροί επιχείρησαν την Τρίτη 27/2 την αποσωλήνωσή του Μανώλη Μαυρομάτη χωρίς επιτυχία και θα επιχειρηθεί νέα προσπάθεια τα επόμενα 24ωρα.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 29/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η σταδιακή προσπάθεια αφύπνισης του γνωστού αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. διακόπηκε λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος.

Οι γιατροί αποφάσισαν να συνδέσουν και πάλι τον αθλητικογράφο στη μηχανική υποστήριξη και θα προχωρήσουν σε νέα απόπειρα αφύπνισης, τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, σε βαριά κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η σύζυγός του, η οποία τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γ. Γεννηματάς» στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης. Η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα εξωτερικά εγκαύματα, τα οποία είναι στο 40% του σώματός της.

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα Περίεργα “Πάρε-Δώσε” Της Δημοτικής Αρχής Με Την Μαρίνα Και Ο Ρόλος Του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Pin It on Pinterest