Ο καιρός στη Ρόδο το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2014
Αύριο η μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις και πιθανότητα λίγων βροχών,τις προμεσημβρινές-μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα.Το μεσημέρι τα οποία φαινόμενα θα παρουσιάσουν μία σχετική ύφεση ενώ από αργά το απόγευμα θα έχουμε καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από αρχικά νοτιοδυτικοί 6 μποφόρ που στην συνέχεια θα ενισχυθούν σε 7 με 8 μποφόρ ίσως και 9 στα ανοιχτά.Θερμοκρασία από 11 έως 5 στην πόλη της Ρόδου και 7 έως 13 στα ορεινά.
Πρωτοχρονιά 01-01-14
Ο καιρός θα ξεκινήσει με βροχές ή και καταιγίδες .Το μεσημέρι τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση Το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινωθεί πρόσκαιρα στην κεντρική και νότια Ρόδο με πρόσκαιρες καταιγίδες.οι οποίες το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι και θα είναι 4-5 μποφόρ στην Ρόδο και 6-7 μποφόρ στα ανοιχτά.Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 8 έως 16 βαθμούς
2/1/2014
Η μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα έχουν διαλυθεί.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-15 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.
Επιμέλεια: Σταύρος Παπαγγελής & Σταύρος Κεσεδάκης

Pin It on Pinterest