H παράταξη “ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” παρουσιάζει πέντε ακόμα υποψήφιους

Βασίλειος Τσαγγάρης 

«Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία στο χώρο του Αθλητισμού και μια διαχρονική φιλία, συναντιούνται οι δρόμοι μας με τον Βασίλη Τσαγγαρη, με την ίδια διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, με σοβαρότητα, ακεραιότητα και χαρακτήρα. Βασίλη Τσαγγάρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

«Επιλέγω να συμπορευτώ στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» συνδράμοντας στην συνέχιση της έντιμης προσπάθειας του έργου του, για τον Δήμο μας. Πιστεύω ότι είναι ευθύνη και χρέος μας να εμπιστευόμαστε ανθρώπους με όραμα και με ήδη μετρήσιμο έργο στο Τόπο μας».

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Τσαγγάρης

Βιογραφικό 

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με καταγωγή από Αρχίπολη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό για πολλά χρόνια, ως ποδοσφαιριστής της Ομάδας Εθνικού Αρχίπολης και από το 1988 έγινε διαιτητής, όπου έφθασε μέχρι την Ά Εθνική.Από το 2009 ήταν Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΔ Δωδ/σου μέχρι το 2014 και τώρα είναι Παρατηρητής Διαιτησίας Εθνικών Κατηγοριών.

 

Ιωάννης Κορωναίος

«Με συνέπεια και μεθοδικότητα επί δύο Δημοτικές θητείες, ο συνάδελφος Γιάννης Κορωναίος από καίριες θέσεις ευθύνης, προσφέρει με ζήλο τις πολιτικές υπηρεσίες του, στο Δήμο Ρόδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ιαλυσό, ενισχύει την παράταξη στην επόμενη θητεία.

Ιωάννη Κορωναίο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Η ενασχόληση με τα κοινά, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, είναι υποχρέωση όλων μας και υπαγορεύεται από την αναγκαιότητα ύπαρξης συλλογικής δράσης και ανιδιοτελούς προσφοράς για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το νησί μας.

Ως αιρετός εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης, σε μια περίοδο παρατεταμένης όχι μόνο οικονομικής αλλά κυρίως κρίσης θεσμών και αξιών, διαχρονικά υιοθετώ και σέβομαι πλήρως τις θεμελιώδεις αρχές για χρηστή διοίκηση υπηρετώντας τους ΘΕΣΜΟΥΣ με συνέπεια, αίσθηση χρέους και ευθύνης, προσεγγίζοντας και αντιμετωπίζοντας προβλήματα και ανάγκες με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, αποκομμένος από νοοτροπίες του παρελθόντος, χωρίς τοπικιστικά σύνδρομα και με προτεραιότητα το κοινό συμφέρον και την ισόρροπη ανάπτυξη της Ρόδου μας .

Συμμετέχω εκ νέου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ρόδου μέσω της ακηδεμόνευτης ψήφου των συμπολιτών μου , ενώνοντας την φωνή και την δύναμη μου με όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου τον Φώτη Χατζηδιάκο, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για την αναπτυξιακή πορεία της Ρόδου που αποτελεί και το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019».

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Κορωναίος

Ιωάννης Μανιάς

«Μια επαγγελματική πορεία με προσφορά στον τουριστικό τομέα και με αγάπη στους επισκέπτες μας. Υποδεχόμαστε τον Γιαννη Μανιά στην Παράταξη μας, με στόχο την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.

Ιωάννη Μανιά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί μου φίλοι, πιστός στο όραμα και στην αγάπη μου για τη Ρόδο, επιλέγω να αγωνιστώ στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου, με μοναδικό σκοπό της επιλογής μου αυτής, η προσφορά προς τους συνδημότες μου. Ζήτω την στήριξη σας και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας».

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Μανιάς

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Μανιάς του Μιχαήλ και της Γαριφαλιάς, γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και κατάγεται από τις Καλυθιές. Εργάζεται από το 1990 σε τουριστικά λεωφορεία με την ιδιότητα του οδηγού και ως ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου.

Από την περίοδο 2012-2017 έχει διατελέσει Πρόεδρος των Τουριστικών Λεωφορείων.

Μέχρι και σήμερα είναι Προϊστάμενος Οδηγών στην Εταιρεία Ελληνικά Λεωφορεία Α.Ε.

Κυριακή (Κική) Σπάρταλη

«Μια καλή φίλη και συνεργάτης μέσα από άλλες θεσμικές ιδιότητες, με μεγάλη αγάπη για το τόπο της,  με ιδέες, διάθεση συνεχούς προσφοράς, συμπορεύεται με την παράταξη μας, με επίμονη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την υποδεχόμαστε για να αναδείξουμε τα λαμπρά του Νησιού χαρακτηριστικά και κάθε Τοπικής Κοινότητας.

Κυριακή Σπάρταλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

Επιλέγω να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών», στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου. Την εποχή αυτή που διανύουμε πιστεύω ότι είναι ευθύνη όλων μας σε αυτό το νησί,  να συνεχίσουμε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ήδη επιδείξει ευκρινές έργο, στον τόπο μας».

Με εκτίμηση,
Κική Σπάρταλη

Βιογραφικό
Η Κυριακή Σπάρταλη γεννήθηκε στη Ρόδο το 1962 και είναι κόρη του Ιορδάνη και της Ελευθερίας Σουλούνη. Μεγάλωσε στη Πάτρα και το 1976 επέστρεψε στη Ρόδο και από τότε κατοικεί μόνιμα στη Παστίδα .

Με τα κοινά άρχισε να ασχολείται από το 1994, που εκλέχτηκε μέλος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παστίδας για την περίοδο 1994-1998. Την ίδια χρονική περίοδο συμμετέχει ως μέλος  στο Συμβούλιο Περιοχής της 2ης Εδαφικής Περιφέρειας  Δωδεκανήσου εκπροσωπώντας την Κοινότητα Παστίδας .

Ως υπεύθυνη για τον Πολιτισμό είχε έντονη δραστηριότητα στη Διοργάνωση των Πολιτιστικών Φεστιβάλ της Παστίδας , στη δημιουργία  της Μικτής Χορωδίας της Κοινότητας και τη συμμετοχή της κοινότητας στα Ανθεστήρια του Δήμου Ρόδου, αποσπώντας δυο συνεχόμενες  χρονιές τα πρώτα βραβεία .

Τις περιόδους 1999-2003 και 2004-2008 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Διαμερίσματος Παστίδας του Δήμου Πεταλουδών.
Το 2008-2011 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πεταλούδων και της Ν/Ε Νότιας Δωδεκανήσου στο τομέα Φύλλων και Μελών Συλλογικών οργάνων .

Είναι από τα κύρια ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμάρι , που ως και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου.

Συνεχίζει να είναι μέλος της Μικτής Χορωδίας και Μαντολινάτας Πεταλουδών παίρνοντας μέρος σε Πανελλήνια Συνέδρια Χορωδιών .

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σπάρταλη και έχει δυο παιδιά.

Τσαμπίκα (Μίκα) Μάκρα

«Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον της Ρόδου,  νέοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους, να ξεκινούν την προσφορά στα κοινά μέσα από την Παράταξη μας. Καμαρώνουμε για τη συμμέτοχη της Μίκας, επενδύοντας στους νέους για την επόμενη θητεία.

Τσαμπίκα Μάκρα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Με ενθουσιασμό, όρεξη και αισιοδοξία αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές. Η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η αμεσότητα του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, αποτέλεσαν ισχυρό  κίνητρο για να πιστέψω στο όραμα της παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών’, στο όραμα που θα υπηρετήσω με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.»

Με εκτίμηση,
Τσαμπίκα Μάκρα

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1983 και είναι από τον Άγιο Ισίδωρο, το χωριό απ’ όπου κατάγονται και οι δυο της γονείς.  Σπούδασε στα Ιωάννινα, στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι Ηπείρου απ’ όπου αποφοίτησε το 2008. Το 2017 αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου. Γνωρίζει  Αγγλικά και έχει  παρακολουθήσει μαθήματα της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Εργάζεται ως Λογοθεραπεύτρια τα τελευταία 11 χρόνια, τα 9 απ’ αυτά ως αναπληρώτρια σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής στα Δωδεκάνησα.

Τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο, σε σχολεία Ειδικής Αγωγής Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης είναι  Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ισιδώρου.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This