Παράδοση γραφικής ύλης σε σχολεία της περιοχής απο τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Γραμμάτων Πολιτεία»

Συγκέντρωση γραφικής ύλης
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/09 η παράδοση της πρώτης γραφικής ύλης, προσφοράς του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Γραμμάτων Πολιτεία», η οποία εμπλουτίστηκε με αυτή που συγκεντρώθηκε από τους μαθητές, κατά τη διάρκεια της γιορτής έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο Θέρμαι.
Εκπρόσωποι του Εκπαιδευτικού Οργανισμού παρέδωσαν σήμερα το υλικό στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και το 11ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης της Ρόδου και συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις τρέχουσες αυξημένες ανάγκες των σχολικών δομών. Αποδόθηκαν πολλά εύσημα στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει αυτά τα σχολεία, ενσαρκώνοντας το ρόλο του Εκπαιδευτικού Λειτουργού στο έπακρο.
Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους γονείς που στήριξαν την προσπάθεια, καθώς επίσης και το ΕΥ.ΘΥ.ΤΑ για τη προσφορά τετραδίων.
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Γραμμάτων Πολιτεία» που αποτελείται από τα φροντιστήρια Ορόσημο, Πλεονέκτημα-Ένεκα, Μεταίχμιο, Μεθοδικό-Παιδεία, στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, επικεντρώνεται και φέτος στην πραγματοποίηση δράσεων που αφορούν το παιδί, τον μαθητή, τον άνθρωπο.
Αλληλεγγύη και ενσυνείδηση αποτελούν για όλους εμάς, Αξίες ανεκτίμητες!

Pin It on Pinterest