Γιατρός Γιώργου Τράγκα: Τον εκλιπαρούσα να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

«Τον εκλιπαρούσα, όχι τον παρακαλούσα» να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, είπε ο προσωπικός γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, ο οποίος είναι ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος, μιλώντας στον Αlpha για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου.

«Ακριβώς το αντίθετο ισχύει» είπε σχετικά με το επιχείρημα ότι αν κάποιος είναι διαβητικός δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο. «Όποιος έχει το υποκείμενο νόσημα που λέγεται σακχαρώδης διαβήτης και ιδιαίτερα αυτοί που είναι παχύσαρκοι ή υπερβαροι έχουν πολλαπλή υποχρέωση να κάνουν πολύ πιο έγκαιρα το εμβόλιο διότι αυτοί είναι πιο ευπαθείς να πάθουν τη ζημιά.

«Αν είχε εμβολιαστεί οπωσδήποτε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Απλώς έμπλεξε τόσο πολύ το μυαλό του με τόσα πολλά… Κολλήσανε όλοι μαζί, δεν κόλλησε μόνο ο Γιώργος, κόλλησε μια παρέα. Τους λέω “ρε παιδιά σοβαρευτείτε, είστε άνθρωποι μορφωμένοι, καλλιεργημένοι, επηρεάζετε όλη την κοινωνία. Γιατί συμπεριφέρεστε απέναντι στον εαυτό σας τόσο επιπόλαια;”.

Εκεί ακριβώς ήταν που φωνάζανε ο ένας να κάνει μονοκλωνικά, ο άλλος να πάρει το ένα να πάρει το άλλο… Αυτά τα πράγματα δυστυχώς καμιά φορά σε ορισμένους ανθρώπους τόσο μορφωμένους, οι οποίοι έχουν συμβάλλει πολύ σε μία διαμόρφωση μιας κοινωνίας, επηρεάζουν αρνητικά και τον εαυτό τους.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι μια φλεγμονή ή μία λοίμωξη από τον κορονοϊό, ο οποίος απορρυθμίζει τρομερά το σάκχαρο…», σημείωσε ο γιατρός.

Pin It on Pinterest

Share This