Μια μοναδική βραδιά στον Έμπωνα Ρόδου με τον Γιάννη Χαρούλη ! Φωτογραφίες

Χορηγός επικοινωνίας  Rodosreport

Μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο του Έμπωνα με τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Χαρούλη .

Στη σκηνή ζωντάνεψαν με τη φωνή του αγαπημένα τραγούδια δικά του, μεγάλων συνθετών αλλά φυσικά και η παράδοση της Κρήτης.  Με  την μοναδική του ενέργεια επί σκηνής και το λαούτο αγκαλιά, παρέσυρε τον κόσμο σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Απλός, οικείος, επικοινωνούσε με το κοινό και έσμιγε άψογα τη Ρόδο με την Κρήτη.

Ο ίδιος δήλωσε στο Rodosreport πως η βραδιά αυτή στον Έμπωνα, με φόντο το ψηλότερο βουνό της Ρόδου και θέα το ηλιοβασίλεμα να χάνεται μέσα στη θάλασσα δε θα μπορούσε να είναι παρά μόνο  καταπληκτική.  Συνεχάρη τους διοργανωτές για την προσπάθεια αυτή, με την ευχή  να συνεχίζουν να ζωντανεύουν τα όμορφα χωριά μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Έμπωνα για την πρωτοβουλία να φέρουν έναν μεγάλο καλλιτέχνη στο χωριό τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι.  Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και στήριξε την προσπάθεια αυτή, γεμίζοντας το γήπεδο.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest