Ρόδος: Το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου – Υπεύθυνοι μπαρ προτρέπουν γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα (Φωτό)!

Βίντεο με δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου που τους μαγνητοσκοπούν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου…

Εικόνες ντροπής, με τουρίστες να πίνουν… θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια και συμπλοκές έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές τον γύρο του κόσμου και έχουν γίνει πρωτοσέλιδα και όχι μόνο.

Τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες νυχτερινών κέντρων στη Ρόδο δεν αποτελούν κάτι ασυνήθιστο. Με τη «βιτρίνα» του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες κάθε φυλής απ’ όλα τα μέρη του κόσμου βρίσκουν ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές με την ηδονή.

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Κέντρα μετατρέπονται σε ερωτικές φωλιές και πρόθυμα κορίτσια δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Τα κλου της βραδιάς είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση, με νικήτρια όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το «έργο» της!

Τα ερωτικά «πάρτι» που διαρκούν ατέλειωτες ώρες δεν περιορίζοντο μέχρι πρότινος στο Φαληράκι με προταγωνιστές κυρίως Αγγλους. Αυτό που εκπλήσσει τουλάχιστον είναι ροζ βίντεο με Σουηδούς πρωταγωνιστές, που βρίσκεται διαθέσιμο στους χρήστες του διαδικτύου.

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Σε αυτό εμφανίζονται σε μπάρ της Ρόδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούν.

Τα δύο ζευγάρια εμφανώς μεθυσμένα, αν όχι υπό την επήρεια άλλων ουσιών, δεν δυστάζουν να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων αλλά και του παγκοσμίου internet, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται «σόδομα και γόμορα».

Εκπλήσσει ταυτόχρονα το γεγονός ότι υπάλληλος του κέντρου παροτρύνει τα ζευγάρια να κορυφώσουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονται και προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος.

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

Πηγή: dimokratiki.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This