Γερμανικός τουρισμός: Απογείωση κρατήσεων για Κω, Κρήτη και Ρόδο το Νοέμβριο


Υψηλά ποσοστά αύξησης στις κρατήσεις του Νοεμβρίου (σε σχέση με τον περυσινό Νοέμβριο) στη γερμανική αγορά για τα μεγαλύτερα αεροδρόμια προορισμού των Γερμανών παρουαιάζουν τα αεροδρόμια Κω, Ηρακλείου και Ρόδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κορυφαίου παρόχου στοιχείων κρατήσεων Traveltainment, η αύξηση για Κω ήταν 65%, για Ηράκλειο 29% και για Ρόδο 26%. Τα υψηλά ποσοστά αύξησης αποδίδονται στις έγκαιρες κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

Αύξηση, επίσης, κατά 72% είχαν οι γερμανικές κρατήσεις για διακοπές στη Χουργκάντα της Αιγύπτου, όπως και η Αττάλεια κατά 49%, γεγονός που υποδηλώνει έντονη τάση πρόωρων κρρατήσεων για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2018. Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης για το τουρκικό θέρετρο έρχεται μετά από πολλούς μήνες στασιμότητας και μειώσεων και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας επιστροφής για την τουρκική Ριβιέρα το επόμενο έτος.

Για άλλο ένα μήνα υπήρξε διαφοροποιούμενη ζήτηση για τους ισπανικούς προορισμούς στις κρατήσεις του Νοεμβρίου: χαμηλή αύξηση 2% για Πάλμα, από μείων 1% έως μείον 3% για τα Κανάρια νησιά.

Πηγή : tornosnews.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια