Μια ιδιαίτερη μέρα πέρασαν μαζί οι μαθητές του 13ου δημοτικού σχολείου με τους αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος


Για μία ακόμη φορά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε ότι τα πάει πολύ καλά και εκτός παρκέ. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του 13ου δημοτικού σχολείου είχαν την ευκαιρία, την περασμένη Δευτέρα να γνωρίσουν από κοντά μέλη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, τα οποία επισκέφτηκαν το σχολείο, μίλησαν για το άθλημά, απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών και έκαναν μια επίδειξη.

Ο προπονητής και αθλητής της ομάδας Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Σάββας Χαρτερός και ο Ανδρέας Λουκάς, με μεγάλη προθυμία έπαιξαν με τους μαθητές και τους έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία να καθίσουν στο αμαξίδιο και να παίξουν μπάσκετ.

Μέσα από τη δράση αυτή έγινε προσπάθεια οι μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί κάποια άτομα να έχουν κινητικές δυσκολίες αλλά έχουν μάθει να ξεπερνούν τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν καλά.

Όπως είναι εύλογο τα παιδιά χειροκρότησαν τους αθλητές της ομάδας και απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές, λίγες μέρες πριν από την παρουσία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

13 Shares
Share13
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble