Κλείνει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στο 3ο χλμ. από τη Λίνδο προς Ρόδο


Σας γνωρίζουμε ότι στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λίνδο προς Ρόδο) στο 3ο χλμ. από τη Λίνδο προς Ρόδο (στην περιοχή Βλυχά) και για 100μ. περίπου θα κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, λόγω της εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των βλαβών στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα της Εθνικής οδού θα διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια