Φως στο Τούνελ: Πρωτοφανές να μην υπάρχει ένταλμα σύλληψης ενώ ασκήθηκε δίωξη για πατροκτονία – Νέα στοιχεία στην υπόθεση Καρυώτη(βίντεο)

Αρνητική αίσθηση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η περίεργη εξέλιξη της υπόθεσης στη Ρόδο με τον Βαγγέλη Κουλιανό να του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία του πατέρα του αλλά ταυτόχρονα να μην εκδίδεται ένταλμα σύλληψης.

Με το θέμα ασχολείται η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη απο την στιγμή που ο γιος- Βαγγέλης Κουλιανός ζήτησε την βοήθεια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του πατέρα του.

Η αστυνομία έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελία ως “δεμένη” παρόλα αυτά ενώ ο γιός κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία δεν έχει συλληφθεί . Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά τόσο απο την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη όσο και απο έγκριτους νομικούς που παρευρέθηκαν στην εκπομπή, αφενός γιατί αποτελεί μια πρωτοτυπία(η μή έκδοση εντάλματος σύλληψης) και αφετέρου μπορεί να θέσει τον κατηγορούμενο σε κίνδυνο (αναφέρθηκε και απειλή απο τον αδερφό του , οτι θα προχωρήσει σε αδερφοκτονία).

Η υπόθεση προβλημάτισε και τους έμπειρους παρευρισκόμενους στην εκπομπή γιατί παρά τις σοβαρές αντιφάσεις του κατηγορούμενου, υπήρξε μεγάλη αργοπορία στην διερεύνηση της υπόθεσης μέχρι την στιγμή που ο ύποπτος των αρχων Βαγγέλης απευθύνθηκε στην δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.

Το περίεργο τηλεφώνημα

Σε ένα απο τα στοιχεία που στέκονται οι αρχές είναι οτι έκανε πως μιλάει στο τηλέφωνο στον πατέρα του μπροστά σε συναδέλφους του ενώ εκείνη την μέρα σύμφωνα και με την εκτίμηση του ιατροδικαστή ο πατέρας του ήταν νεκρός. Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως απο τα στοιχεία που υπάρχουν ο ίδιος καλούσε και μιλούσε σε 4ψήφιο αριθμό!

Τι είπε ο κατηγορούμενος στην εκπομπή Φως στο Τούνελ μετά την ανακριτική διαδικασία

Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος φαίνεται να προσπαθεί να δείξει ως εμπλεκόμενο και τον αδερφό του

Πρωτοφανής η αργοπορία των αρχών

Στον χρόνο διεξαγωγής των ερευνών στάθηκε η Αγγελική Νικολούλη καθώς θεωρείται μεγάλο το χρονικό διάστημα των 8 μηνών για να εξιχνιαστεί μια υπόθεση και ίσως να μην είχε καταλήξει κάπου και να μην γίνονταν βαθύτερες έρευνες απο την αστυνομία της Ρόδου αν δεν παρέμβαινε η εκπομπή Φως στο Τούνελ ανέφερε η έγκριτη δημοσιογράφος.

Υπονοούμενα στην εκπομπή για τις σχέσεις ανακριτή και εισαγγελέα

Για μη αρμονικές σχέσεις άφησε υπονοούμενα η Αγγελική Νικολούλη μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή που έφεραν αυτή την πρωτοφανή απόφαση να έχει ασκηθεί δίωξη για κακούργημα αλλά την ίδια ώρα να μην έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κατηγορουμένου.

Pin It on Pinterest

Share This