Ρόδος: «Αυτός πατροκτόνος, εγώ αδελφοκτόνος» – Ξεσπά ο αδερφός του κατηγορούμενου

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Ρόδο, μίλησαν στο «Τούνελ» τα αδέλφια του Βαγγέλη, του άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στη Μεσαιωνική Πόλη.

Η αδελφή του δηλώνει βέβαιη για την αθωότητά του και αυτό που ζητάει, είναι να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος.

«Ψυχολογικά είμαστε χάλια, ειδικά ο Βαγγέλης που λένε ότι σκότωσε τον πατέρα του, πράγμα που δεν ισχύει! Ξέρω πολύ καλά τον αδελφό μου. Η μητέρα μας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τον κατηγορούν άδικα. Ασχολούνται με λάθος άτομο. Δεν είναι δολοφόνος ο αδελφός μου. Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μπέρδεψε κάπως τα λόγια του. Μυαλό είναι αυτό, είδε και τον μπαμπά του έτσι… Τον έχουν τρελάνει, φοβάμαι μην πάθει και τίποτα. Δεν θέλει να βγει έξω, να κυκλοφορήσει. Ο Βαγγέλης πήγαινε από στενό σε στενό και έψαχνε τις κάμερες, να δει αν τις έχει ελέγξει η Αστυνομία. Μήπως ενόχλησε αυτό; Σε τι φάσκει και αντιφάσκει; Έχουν χειροπιαστά στοιχεία ότι είναι ο δολοφόνος; Αν έχουν να βγουν να το πουν και να τον συλλάβουν. Αν πάθει κάτι ο αδελφός μου, θα φταίει η Αστυνομία», τόνισε.

Ο αδελφός του κατηγορούμενου πλέον Βαγγέλη, κρατάει μία πιο σκληρή στάση και δηλώνει αποφασισμένος εάν αποδειχθούν οι κατηγορίες, «να πάρει την κατάσταση στα χέρια του».

«Θα τον σκοτώσω έτσι και το έχει κάνει αυτός, δεν θα προλάβει να πάει στη φυλακή. Αυτός πατροκτόνος, εγώ αδελφοκτόνος. Θέλω να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. Πήγα σήμερα και τον είδα και έφυγε με το μηχανάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας.

Pin It on Pinterest

Share This