Τιμώντας 3 φίλους της Ρόδου που μας επισκέπτονται 25 χρόνια !

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς υποδέχθηκε στο γραφείο του το Φιλανδό τηλεοπτικό παραγωγό κύριο Voitto Saksa, τον κύριο Matti Jarvelainen και την κυρία Sylva Lankinen από τη Δημόσια Φιλανδική Τηλεόραση, προκειμένου να τους απονείμει τιμητική διάκριση, καθώς επισκέπτονται τη Ρόδο ανελλιπώς κάθε χρόνο, τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια.
Όλοι μαζί αποτελούν το τηλεοπτικό συνεργείο που αυτήν την περίοδο ασχολείται με την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του διεθνούς φήμης Φιλανδού τραγουδιστή κυρίου Ilkka Lipsanen.
Ο κύριος Ilkka Lipsanen είναι λάτρης της Ρόδου και την επισκέπτεται τα τελευταία τριάντα χρόνια τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Μάλιστα, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων και των τηλεοπτικών του εμφανίσεων στη χώρα του δεν παραλείπει ποτέ να αναφέρεται στη Ρόδο, τις ομορφιές και τη φιλοξενία της και να προτρέπει τους συμπατριώτες του να την επισκεφθούν.
Το 2009 του απονεμήθηκε από το Δήμο της Ρόδου ο τίτλος του Πρέσβη του Ροδιακού τουρισμού στη χώρα του και φέτος ο Δήμαρχος Ρόδου του απένειμε τον τίτλο του «Φίλου της Ρόδου».
Ο κύριος Lipsanen ο οποίος έχει συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως ο Paul Anka, φέτος περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας συναυλίες και μουσικές παραστάσεις. Με τον τρόπο αυτό εορτάζει τα πενήντα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του.
Στη Ρόδο πρόκειται να δώσει άλλες δύο παραστάσεις, την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 και τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 στις 22:00 στο Disco Club «Elli».
Το συνεργείο βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να γυρίσει πλάνα που θα συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ και το οποίο πρόκειται να προβληθεί από τη Δημόσια Φιλανδική Τηλεόραση τους επόμενους μήνες.

Pin It on Pinterest