“Όλοι συστρατευόμαστε με τη ΡΟΔΟ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, μαζί με τον Γιώργο Υψηλάντη”

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, αποφάσισα να συμμετέχω στο συνδυασμό ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, στο πλευρό του Γιώργου Υψηλάντη. Θεωρώ πολύ κρίσιμες και ιδιαίτερα σημαντικές τις επερχόμενες εκλογές για την πορεία των πραγμάτων στον τόπο μας.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία της Ρόδου, στα χωριά και στις γειτονιές,είναι ότι πρέπει να αλλάξει η γκρίζα πραγματικότητα και η αυτοδιοίκηση να αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο για την επίλυση των προβλημάτων, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αλήθεια ποιοι μπορούν να διοικήσουν το δήμο;

Άνθρωποι που συνεχίζουν τις ίδιες πρακτικές και απέχουν από τη διεκδίκηση απέναντι στην κρατική εξουσία ή άνθρωποι έμπειροι που προσπάθησαν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, μέσα από αντιξοότητες και ανυπέρβλητες δυσκολίες, χωρίς συμπαράσταση και πολιτική υποστήριξη;

Γι αυτό καλώ όλους τους εργαζόμενους, τους επιστήμονες, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τους εθελοντές και όλες τις κοινωνικές ομάδες, στον αγώνα για την εξάλειψη των προβλημάτων μας, για να ξαναφτιάξουμε τη Ρόδο και τα χωριά, για να αντιμετωπίσουμε τη ζοφερή κατάσταση και να βρούμε όλοι μαζί λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Ένα βήμα μπροστά λοιπόν:

-Για πορεία ανατροπής της σημερινής κατάστασης

-Για περισσότερη αυτονομία και καλύτερη λειτουργία του δήμου μας

-Για πραγματική αποκέντρωση του κράτους και του ίδιου του δήμου, με περισσότερες αρμοδιότητες στις γειτονιές και στα χωριά.

Όλοι συστρατευόμαστε με τη ΡΟΔΟ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, μαζί με τον Γιώργο Υψηλάντη, για να βρουν οι ελπίδες μας ανταπόκριση και τα οράματά μας δικαίωση, με στόχο ένα καλύτερο αύριο, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Γεννήθηκα στην Ακρολίμνη Πέλλας, παντρεύτηκα στη Ρόδο με την Αναστασία Χατζή και έχω δύο παιδιά.

Σπούδασα Φαρμακευτική και διατηρώ φαρμακείο στην πόλη της Ρόδου.

Ασχολήθηκα στο μεγαλύτερο μέρος στης ζωής μου με τα κοινά και διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας στην πόλη της Ρόδου, ψηφισμένος σαν πρώτος πρόεδρος από τον Ροδιακό λαό.

Ζητώ από τις Ροδίτισσες και τους Ροδίτες, να μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Για τη Ρόδο που ονειρευόμαστε, για τη Ρόδο που μας αξίζει!

Pin It on Pinterest