Δυναμική η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης του Στράτου Καρίκη – Φωτορεπορτάζ

Δυναμική και εντυπωσιακή ήταν η αποψινή πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης του Στράτου Καρίκη “Ροδίων Όραμα” . Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του επιμελητηρίου, παρουσιάστιηκαν οι βασικές προτάσεις του προγράμματος της παράταξης . Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος Στέφανος Δράκος, ενώ τον Στράτο Καρίκη προλόγισαν η πρόεδρος της τοπική κοινότητας Κρητηνίας Άννα Κορρέ και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κώστας Σαρρής. Χαιρετισμό επίσης απέστειλαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης.

Ο Στέφανος Δράκος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην αποψινή συγκέντρωση και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η παράταξη δεσμεύεται να  οδηγήσει τον  τόπο που αγαπάμε στην ανάπτυξη . “Συγκροτούμε μια μεγάλη οικογένεια που παλεύει, αγωνίζεται , αγαπά. Θα κάνουμε την υπέρβαση για να πάρει η Ρόδος πίσω ότι της ανήκει” ανέφερε.

Η κ. Άννα Κορρέ στην ομιλία της αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Στράτου Καρίκη χαρακτηρίζοντας τον ως ένα άτομο με βαθίά γνώση και εμπειρία της αυτοδιοίκησης. Ως έναν άνθρωπο εγκάρδιο και προσιτό με κοινωνική ευαισθησία κοντά στον πολίτη. Τόνισε την εντιμότητα, την ικανότητα, την αγάπη και την διάθεση προσφορά που τον χαρακτηρίζουν.

Ο Κώστας Σαρρής χαρακτήρισε τιμή την επιλογή του Στράτου Καρίκη να τον προλογίσει και ανέφερε ότι τον κύριο λόγου έχει ο Στράτος και τον επίλογο οι πολίτες με την ψήφο τους. Τον χαρακτήρισε ως ένα καταξιωμένο άτομο με ήθος, πάθος, όραμα γι αυτήν την πόλη. Τον θεωρεί ικανό να προσφέρει και πιστεύει ότι θα μας παραδώσει μια πόλη καλύτερη απ’ ότι θα την παραλάβει.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης Στράτος Καρίκης, ευχαρίστησε πρωτίστως τον Δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την παρουσία του και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του. Τόνισε ότι κίνητρο για του πολίτες είναι η κοινή αγάπη για τον τόπο και ότι η συμμετοχή των πολιτών θα είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας.  Ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός, χωρίς κομματικές ταμπέλες με καταξιωμένα, έμπειρα στελέχη της πολιτικής και νέα άτομα. Κύριο χαρακτηριστικό της παράταξης είναι η ισότιμη πολιτική όπως ανέφερε, με τα στελέχη της έτοιμα να δουλέψουν σκληρά για τη Ρόδο που προσδοκούν. Ο κ. Καρίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο του Στάθη Κουσουρνά , τονίζοντας πως πήρε 10 διαλυμένους δήμους και παρέδωσε έναν έτοιμο, ώστε να η θητεία του επόμενου δημάρχου να είναι ευκολότερη. 

Rodosreport.gr

Pin It on Pinterest