Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου συμμετέχει στην Πανελλήνια Πανεργατική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 12 Νοέμβρη 2015

Συνεδρίασε την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, η ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και μετά από εισήγηση του Προέδρου του Ε.Κ.Ρ Σ. Χατζησάββα, αποφασίστηκε να συμμετέχει το Ε.Κ.Ρ στην 24ωρη Γενική Απεργία, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, την Πέμπτη, 12 Νοέμβρη 2015, ενάντια στα δραματικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας από το τρίτο επαχθές μνημόνιο.
Η κατάργηση στην ουσία της κοινωνικής ασφάλισης με την αντικατάσταση των συντάξεων από επιδόματα φτώχειας, η φοροκαταιγίδα, ο αφανισμός κάθε εργασιακού δικαιώματος και πάνω από όλα η δραματική αύξηση της ανεργίας δεν δημιουργούν τίποτα άλλο παρά μόνο κοινωνικά ερείπια. Το «κυρίως πιάτο» που έπεται και περιλαμβάνει μια σειρά από νομοσχέδια για ασφαλιστικό, εργασιακά, συνδικαλισμό, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τα συνδικάτα και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που ισοπεδώνονται, δίνοντας από κοινού μεγάλες μάχες σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας!
Το επόμενο διάστημα η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ θα πραγματοποιήσει περιοδείες στους χώρους εργασίας αλλά και συσκέψεις με τα σωματεία της δύναμής του για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης, γιατί κανείς δεν πρέπει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόζονται ή θα εφαρμοστούν στο μέλλον. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ καλεί τα σωματεία – μέλη του να πραγματοποιήσουν συνεδριάσεις και συσκέψεις των οργάνων τους (Διοικητικά Συμβούλια και Γενικές Συνελεύσεις) για την οργάνωση της απεργίας.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στην Πανελλήνια Πανεργατική Απεργία, την Πέμπτη, 12 Νοέμβρη 2015 και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της απεργίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Pin It on Pinterest

Share This