Νεκροί δυο ανήλικα παιδιά και μια γυναίκα – Αγνοείται βρέφος στο Αγαθονήσι

Στον εντοπισμό και την ανάσυρση τριών (03) σορών οι οποίες ανήκουν σε δύο (02) ανήλικα παιδιά και μία (01) γυναίκα, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πάτμου και Σάμου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την ύπαρξη ατόμων στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης κατά την οποία ανασύρθηκαν οι παραπάνω σοροί.

Στην ανωτέρω επιχείρηση, η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες συνθήκες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, συμμετείχαν πλωτό περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και ιδιωτικά πλωτά μέσα.

Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων, αγνοείται ένα (01) βρέφος, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Pin It on Pinterest