Επιμένει στην αθωότητα του ο Βαγγέλης – Προσωρινά κρατούμενος – Αίτηση ακύρωσης της απόφασης

Παρά τα όποια ενοχοποιητικά στοιχεία υπάρχουν μέχρι στιγμής ο Βαγγέλης Καρυώτης επιμένει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του πατέρα του.

Ο ανακριτής έθεσε ερωτήματα με βάση τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στα οποία απάντησε ο Βαγγέλης Κουλιανός (Καρυώτης) αλλα φαίνεται πως δεν έπεισε τον ανακριτή και έτσι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος .

Ηδη ο 40χρονος μέσω της νεαρής δικηγόρου του προσέβαλε την απόφαση η οποία θα εξεταστεί στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Δωδεκανήσου .

Ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά την κατηγορία οτι σκότωσε τον πατέρα του τονίζοντας πως τα στοιχεία που παρουσιάζονται κατά του είναι αποτέλεσμα κακών συγκυριών και πως δεν έχει απολύτως καμία ανάμειξη στην υπόθεση .

Η υπόθεση μέχρι σήμερα κάθε άλλο παρά “δεμένη” είναι καθως τα περισσότερα στοιχεία μέχρι στιγμής ευκόλως μπορούν να ανατραπούν .

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που θα κλείδωνε πέραν αμφιβολίας οριστικά την υπόθεση. Εικάζεται πως η αστυνομία έχασε πολύτιμο χρόνο για την επίλυση της υπόθεσης καθως πέρασαν 8 μήνες μέχρι να βγάλει τα όποια συμπεράσματα με αποτέλεσμα ο φερόμενος κατηγορούμενος να έχει χτίσει τις άμυνές του. Η αστυνομία ακόμα αναμένει και άλλα εργαστηριακά στοιχεία της υπόθεσης που ίσως επιτέλους ρίξουν κάποιο φως .

Pin It on Pinterest

Share This