Εξιτήριό για τον Γιώργο Μαρίνο

Αγνώριστος και πολύ αδυνατισμένος, είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Χθες ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν μετά από το έμφραγμα που υπέστη. Ωστόσο, ο φόβος της μοναξιάς τον οδήγησε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, που έφτιαξε με πολλή αγάπη η καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν μαζί του όλες τις προηγούμενες μέρες, αλλά και κατά την έξοδο από το νοσοκομείο, όπου ο φακός τον απαθανάτισε για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια αποξένωσης από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Μαρίνος φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, ενώ προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Άννα Φόνσου εξήγησε στο STAR τι συμβαίνει. «Βάλαμε ένα μπαλονάκι γιατί η αρτηρία του είχε κλείσει. Ο γιατρός του μας είπε ότι είναι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Εμείς είμαστε πολύ κοντά του, το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανείς άλλος δεν ήταν κοντά του. Όλοι παίρνουν πληροφορίες από μένα τηλεφωνικά, έρχονται για ένα λεπτό και φεύγουν, ενώ ο Γιώργος χρειάζεται τις παρουσίες».

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το STAR.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest