Εκπληκτική η Παράσταση του Θεατρικού Ομίλου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι μαθητές του Θεατρικού Ομίλου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  στη θεατρική παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Γεμάτοι μπρίο, κέφι και ιδιαίτερα εξαιρετικές ερμηνείες οι μαθητές του θεατρικού ομίλου εντυπωσίασαν στην εξαιρετική αυτή παράσταση που οργάνωσαν.

Η γνωστή ιστορία δύο μουσικών που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα  όπου για να γλυτώσουν από τους γκάγκστερς ντύθηκαν γυναίκες και «κρύφτηκαν» σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα, «ξαναζωντάνεψε» στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με μοναδικό τρόπο και με εξαιρετική επιτυχία.

Δόθηκαν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου. Η κατάμεστη αίθουσα και τις δύο ημέρες γέμισε από χιούμορ και γέλιο. Το πολυπληθές κοινό καταχειροκρότησε τους εξαιρετικούς πρωταγωνιστές (μαθητές και μαθήτριες), αλλά και τους μουσικούς της παράστασης που την έντυσαν με τις γνωστές μελωδίες του μιούζικαλ.

Η Θεατρική Παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό», ήταν βασισμένη στο γνωστό σε όλους ομότιτλο μιούζικαλ σε απόδοση κειμένου του εξαιρετικού Σταμάτη Φασουλή και σε διασκευή – σκηνοθεσία της Μυρσίνης Λενούδια, εκπαιδευτικού θεάτρου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στις παραστάσεις έπαιξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες:

Νάσια Στουραΐτη (Σούγκαρ)

Κωνσταντίνος Τσίννας (Τζο)

Γιώργος Παπαγεωργίου (Τζέρυ)

Χαρά Πιερή (Σουίτ Σου)

Μιχάλης Οικονόμου (Μπινστοκ)

Δήμητρα Χαρτοφύλλη, Μαρίνα Ψύλλου, Φαίδρα Πατούδη, Ντόρια Παναή και Βαρβάρα Μαστραντώνη (Κορίτσια της Συγκοπής)

Νίκος Καρόζας (Όσγκουντ)

Θοδωρής Κόκαλης (Σπατς)

Γιάννης Ρούσσος (Νακλς)

Γιώργος Τριανταφύλλου (Ετσι)

Χρήστος Φαλτσέτας, Πασχάλης Καλπακίδης, Άγγελος Τυρίκος (Γκάγκστερς).

Στις θεατρικές παραστάσεις συμμετείχαν  μαθήτριες του μουσικού ομίλου  Vocal People (Φωνητικά), Αρετή Δεληγιαννάκη, Κόμησα Καλαφάτη, Χριστίνα Μαρκάκη και Ευαγγελία Καπέτα.

Τα σκηνικά ήταν της  Ανδρομάχης Μπατζούκη,   η επιμέλεια των κουστουμιών  του   Ιωάννη Ρουμπέτη και  του Styling η Φαίδρα Τζεδάκη.

Η  ενορχήστρωση ήταν της Ευανθίας Κρητικού και οι  χορογραφίες της Μαρίας Λεβέντη.

Επίσης, συμμετείχαν οι μουσικοί: Άντζελα Σπανού (πιάνο), Θανάσης Ζαχαρόπουλος (σαξόφωνο) και Τάσος Αναστασιάδης (κοντραμπάσο),  η διδασκαλία του τραγουδιού  «Ι want to be loved by you» πραγματοποιήθηκε από τη Ζωή Κοκκαλά.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον σύλλογο «Ροδαυγή».

Pin It on Pinterest