Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εξιχνίαση κλοπής και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος (1) ημεδαπού  στη Ρόδο    Στις 19-05-2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για κλοπή κινητού τηλεφώνου. Ειδικότερα στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων εντοπίστηκε και προσήχθη ο δράστης ο οποίος στις 13-05-2014 αφαίρεσε από ημεδαπή ένα κινητό τηλέφωνο. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στη δικαιούχο.
Σύλληψη (4) λαθρομεταναστών στη Σύμη    Στις 19-05-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύμη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης τέσσερις υπήκοοι Συρίας (2 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για κλοπή στην Κω  Στις 20-04-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 18χρονος ημεδαπός γιατί από κοινού με έναν συνεργό του ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου στην πόλη της Κω το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Τα χρήματα αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Pin It on Pinterest