Δυο κινηματογραφικές βραδιές για σκυλάκια του Κυνοκομείου Ρόδου

Την Κυριακή 23 Αυγούστου και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Κινηματοθέατρο Ρόδον στις 9.30μ.μ. θα προβληθεί η ταινία της Odeon «Εννιά Ζωές» (Nine Lives) με τους Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Ουόκεν κ.α.

Τα έσοδα και των 2 ημερών θα διατεθούν για τις ανάγκες των σκυλιών που ζουν στο Κυνοκομείο Ρόδου.

Ποιος είπε ότι η οικογενειακή ζωή είναι εύκολη; Πόσω μάλλον αν είσαι… γάτα! Ο πάντα υπέροχος Κέβιν Σπέισι πρωταγωνιστεί σε μια γλυκιά και αστεία ταινία που θα αγαπήσει ολόκληρη η οικογένεια! Ο Τομ είναι αναμφισβήτητα πετυχημένος και απίστευτα πλούσιος, αλλά και ξεκάθαρα κακότροπος και κακομαθημένος. Μπροστά στον στόχο του να χτίσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο και να ικανοποιήσει έτσι το υπερμέγεθες εγώ του, είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα – ακόμη και την αγάπη της οικογένειάς του.

Όταν φτάνουν τα 11α γενέθλια της κόρης του Ρεμπέκα, εκείνη παρακαλεί τον πατέρα της να της αγοράσει μία γάτα και, παρόλο που ο Τομ τις σιχαίνεται, μπαίνει σε ένα μυστηριώδες pet shop, όπου γνωρίζει τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του και τελικά επιλέγει μια γάτα με το όνομα Χνουδωτούλης. Μετά από ένα ατύχημα πριν από το πάρτι της Ρεμπέκα, ο Τομ ξυπνάει και ανακαλύπτει έντρομος ότι το σώμα του είναι σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά εκείνος βλέπει τα πάντα μέσα από τα μάτια του Χνουδωτούλη. Για να επανακτήσει την ανθρώπινη μορφή του, ο Τομ θα πρέπει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του και να γίνει ο σύζυγος και πατέρας που αξίζουν…


Ένα μοναδικό μίγμα συγκινητικής οικογενειακής ταινίας, υπερφυσικού μυστηρίου και κωμωδίας. Το «Εννιά Ζωές» σε σκηνοθεσία Μπάρι Σόνενφελντ μπορούν να απολαύσουν θεατές από 5 ως 85 ετών. Η ώρα προβολής της ταινίας και για τις δύο ημέρες, θα είναι 9:30 μ.μ., με ώρα προσέλευσης, από τις 9:00 μ.μ. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα (αντισηπτικά κ.α.), θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην τήρηση των αποστάσεων από όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ η χρήση μασκών είναι απαραίτητη ιδιαίτερα κατά την είσοδο και την έξοδο από το Ρόδον.


Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 Ευρώ για τους μεγάλους και 5 Ευρώ για τα παιδιά. Στις πολύτεκνες οικογένειες το ένα μέλος θα μπαίνει δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This