«ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ» – 2 συναυλίες απο την Πειραματική Χορωδία Ρόδου

Δύο συναυλίες πολύ «φιλικές», καθώς δείχνει και ο τίτλος τους,( «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ»), θα δώσει η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη), με τη συμμετοχή και δεκαμελούς ορχηστρικού συνόλου.

Οι συναυλίες που οργανώνονται από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, προγραμματίζονται για τις 27 και 28 Αυγούστου 2020 (με ώρα έναρξης 9.30μμ), στο κινηματοθέατρο «ΡΟΔΟΝ», με ελεύθερη είσοδο και με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής. Και στις δύο συναυλίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8.45μμ.

Συναυλίες «φιλικές» λοιπόν καθώς ακροατές και εκτελεστές θα συναντηθούν και θα τραγουδήσουν όμορφα ελληνικά τραγούδια σε ποίηση Ελύτη, Καμπανέλη, Βρεττάκου, Γκάτσου μελοποιημένα από τους Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Κόκοτο, Παπαστεφάνου. Θα ακουστούν λοιπόν τραγούδια που μοιάζουν με καλούς «φίλους». «Φίλους» που μας νοιάζονται και μας συμπαραστέκονται. Γιατί τέτοιοι «φίλοι» είναι τα τραγούδια!

Το δεκαμελές ορχηστρικό σύνολο που θα συνοδεύσει την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, αποτελείται από τους παρακάτω μουσικούς: Θ. Διακουράκη, Δ. Ιωσήφ, Μ. Κατσάνο, Ν. Κατσάνο, Β. Νικολακόπουλο, Λ. Σακελλαρίδη, Σ. Διακουράκη, Π. Κλαδογένη, Α. Μοσχίδη, Ε. Τσερκέζη).

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This