«Ρεσιτάλ με έργα του Μίκη Θεοδωράκη» στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
σας προσκαλούν στη συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Ρεσιτάλ με έργα του Μίκη Θεοδωράκη»,μία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη συμπλήρωση των 95 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Συμμετέχουν η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαραλαύτη, ο ενορχηστρωτής και Υπεύθυνος της Μουσικής Βιβλιοθήκης
και του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στενός συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη για περισσότερο από μία δεκαετία, 
Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, καθώς επίσης και οΣτέφανος Θεοδωράκης στα κρουστά.


Η παράσταση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμούστο πλαίσιο του νέου θεσμού του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα, Ένας Πολιτισμός» και θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020. Ώρα έναρξης στις 20.00, ώρα προσέλευσης από τις 18.30.


Το κοινό της εκδήλωσης που επιθυμεί να επισκεφθεί και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου θα μπορεί να προσέρχεται από τις 18.00. 
Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την  είσοδο στο μνημείο. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και 
η προκράτηση θέσης είναι υποχρεωτική στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://digitalculture.gov.gr Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου  (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) 
και του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Pin It on Pinterest

Share This