Δωρεά ηλεκτρικού εξοπλισμού στο Ναυτικό Σταθμό Ρόδου από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου

Ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Αντώνης Γιαννικουρής συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου κ. Μιχαήλ Καβαζίδη και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης του τμήματος κ. Ιωάννη Ξυπολιά επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Σταθμό Ρόδου (ΝΑ.Σ.ΡΟ.), για να παραδώσουν ηλεκτρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του σταθμού. Την αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ υποδέχθηκε στον Ναυτικό Σταθμό Ρόδου, ο Διοικητής Αντιπλοίαρχος κ. Βασίλειος Σελλάς.

Τα μέλη της ΑΧΕΠΑ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ναυστάθμου, όπου υπήρξε ικανοποίηση για την άψογη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σταθμός ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομίλησουν με τα στελέχη διαπιστώνοντας το υψηλό φρόνημα που τους διακατέχει.

Η περιήγηση στους χώρους του ναυστάθμου ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης εκατέρωθεν και τα μέλη της διοίκησης του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, δεσμεύτηκαν να σταθούν αρωγοί και σε ανάλογες ανάγκες που θα παρουσιαστούν στο μέλλον, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) στα νησιά μας.

Pin It on Pinterest