Σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/4/2016 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, η σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας της 3ης Απριλίου 2016.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε βάσει του κανονισμού της Πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Άρθρο 7 παρ. 4 & 5.4) και είναι η εξής:

Τσέρκης Ηλίας του Ιωάννου       Πρόεδρος
Ιωακείμ Σοφία του Παναγιώτη        Αναπληρώτρια Πρόεδρος
Αττιτής Γεώργιος του  Κωνσταντίνου Γεν. Γραμματέας

Καμπούρης Εμμανουήλ του Σκεύου Αναπληρωτής Γραμματέας

Μέλη: Λουϊζίδης Δημοσθένης του Αλέξανδρου, Γλεντής Κωσταντίνος του Ηλία, Κούρου Αικατερίνη του Ελευθερίου, Κουγιός Βασίλειος του Σπύρου, Διακίδη Κώστα Αικατερίνη του Γεωργίου, Κάσσας Παναγιώτης του Αντωνίου, Αρχοντούλης Ιωάννης του Γεωργίου.

Επίσης, συμμετέχει και ως μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ πόλεως Ρόδου ο κ. Χούλλης Παναγιώτης.

Η νέα τοπική οργάνωση Ν.Δ. Ρόδου ευχαριστεί τα μέλη της, για την στήριξη και τη συμμετοχή τους στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Ευελπιστεί με τις δράσεις της, να συμβάλει στην περαιτέρω πρόοδο του τόπου μας ως ένα συμπαγές σχήμα απαλλαγμένο από ιδιοτελή συμφέροντα και διαπνεόμενο από πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας με όλους του Νεοδημοκράτες της πόλης μας.


Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις της πόλης μας συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του κόμματος και των πολιτικών δρώμενων του τόπου μας.

Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση

Νέας Δημοκρατίας Ρόδου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης Γεώργιος Κ. Αττιτής