Στην ΕΛΑΣ θα μεταταχθούν από 7 Ιουλίου 1.543 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Δουλειά στις υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης πιάνουν στις 7 Ιουλίου οι δημοτικοί υπάλληλοι που μετατάσσονται στην ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της κινητικότητας.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», πρόκειται για 1.543 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις στις οποίες θα τοποθετηθούν προκειμένου να υποβάλουν την ερχόμενη Τετάρτη τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επί της ουσίας ξεκινούν να δουλεύουν από τις 7 Ιουλίου.
Στην έγγραφη κλήση που θα λάβουν θα τους ζητείται:
1.) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 περί μη παραπομπής σε δίκη που θα πρέπει να υποβληθεί στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού
2.) Φύλλο διακοπής μισθοδοσίας από το φορέα προέλευσης (ΟΤΑ), που θα πρέπει, επίσης, να κατατεθεί άμεσα στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού
3.) Δακτυλοσκόπηση
Παράλληλα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, κατά την παρουσίασή τους στις Αστυνομικές Διευθύνσεις την ερχόμενη Τετάρτη, θα πρέπει να γνωρίζουν το ατομικό ΑΦΜ, την αρμόδια ΔOY, το ΑΜΚΑ, τον κωδικό IBAN, τον αριθμό μητρώου ασφαλιστικού φορέα και την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης.
Την ίδια μέρα κατά την οποία θα καταθέσουν τα παραπάνω δικαιολογητικά θα τους ανακοινωθεί ότι στις 8 το πρωί της 7ης Ιουλίου (ημέρα Δευτέρα) θα πρέπει να παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους, χωρίς να δικαιολογούνται οδοιπορικά έξοδα για τη μετακίνησή τους.
Πηγή : Ελεύθερος Τύπος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This