Διακρίσεις μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στον μαθητικό διαγωνισμό “EUROSCOLA”

Πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές των Β’ και Γ’ τάξεων των Λυκείων ο διαγωνισμό του Προγράμματος EUROSCOLA, προκειμένου να επιλεγούν οι μαθητές που θα συμμετέχουν στην ημερίδα EUROSCOLA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 5 Δεκεμβρίου 2019.

Από τα Λύκεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 103 μαθητές. Είκοσι τέσσερις μαθητές από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στο Στρασβούργο, να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους και τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», Γεράσιμος  Πουλάκης – Στεφανίδης (Β’ Λυκείου) και Κωνσταντίνος Ζαχαρίας (Γ’ Λυκείου), διακρίθηκαν στον φετινό Μαθητικό διαγωνισμό “ΕUROSCOLA”. Μάλιστα, Ο Γεράσιμος  Πουλάκης – Στεφανίδης κατέλαβε την 4η θέση στη σειρά κατάταξης και ο Κωνσταντίνος Ζαχαρίας τη 17η. 

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρουν θερμά τους δύο μαθητές τους, καθώς και όλους τους μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους εύχονται και άλλες πολλές τέτοιες διακρίσεις.

Pin It on Pinterest

Share This