ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ – Τη σκότωσαν πατώντας την με το πυροσβεστικό [Βίντεο]

Ένα 16χρονο κορίτσι, η Γε Μενγκ Γουάν, ήταν ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας με…αεροσκάφος της Asiana τον περασμένο Ιούλιο στο Σαν Φρανσίσκο. Βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας δείχνει πως οι πυροσβέστες δεν κατάλαβαν πως ήταν ζωντανή και την πάτησαν!

Το βίντεο που έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το CBS News αποκαλύπτει πως οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, τον περασμένο Ιούλιο στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, δεν κατάλαβαν πως η νεαρή κοπέλα που είδαν στο έδαφος κοντά στο αεροσκάφος, ήταν ζωντανή.

Δεν τσέκαραν καν το σφυγμό της αφού θεώρησαν πως ήταν το πρώτο θύμα του δυστυχήματος του Boeing της Asiana.
Και όχι μόνο δεν κατάλαβαν πως ήταν ζωντανή, αλλά την πάτησαν με τα οχήματά τους τουλάχιστον δυο φορές, σκοτώνοντάς την!

Κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής δείχνει τουλάχιστον δυο εργάτες να προειδοποιούν τους οδηγούς για το «πτώμα». Ανάμεσα στους οδηγούς που γνωρίζουν πως το σώμα της νεαρής που βρίσκεται κοντά στο αεροσκάφος είναι και ο οδηγός του πρώτου από τα οχήματα που την πάτησε!

Το βίντεο που μετέδωσε το CBS News δε δείχνει φυσικά τη στιγμή που τα οχήματα περνούν πάνω από το σώμα της άτυχης 16χρονης μαθήτριας, αλλά η οικογένεια του κοριτσιού, που έχει κάνει μήνυση στο δήμο του Σαν Φρανσίσκο, έχει και αυτό το κομμάτι στη διάθεσή της.

Πηγή : newsit.gr

Pin It on Pinterest