Ανασύρθηκαν ακόμα τρεις νεκροί μετανάστες από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Φεβρουαρίου εντοπίστηκε από το πολεμικό ναυτικό  σε βάθος 73 μέτρων το ναυάγιο του βυθισμένου σκάφους στο Φαρμακονήσι. Την επόμενη ημέρα δύτες ανέσυραν τις σορούς τεσσάρων αγνοουμένων  μεταναστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Ρόδο για τη διενέργεια νεκροψίας. Από το λιμενικό είχε ανακοινωθεί ότι εντός του ιδίου χώρου εντοπίστηκαν και άλλες σοροί, οι οποίες όμως λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της καμπίνας του σκάφους, του μικρού χρόνου διάρκειας των συγκεκριμένων καταδύσεων καθώς και της επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης, δεν κατέστη εφικτό να ανασυρθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodosreport σήμερα ανασύρθηκαν οι σοροί ακόμα τριών αγνοουμένων μεταναστών από τους συνολικά 7 που είχαν εντοπιστεί μέσα στο βυθισμένο σκάφος .  Οι σοροί των άτυχων συνανθρώπων μας θα μεταφερθούν σήμερα αργά το βράδυ στη Ρόδο και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας.

Απομένουν πλέον να βρεθούν τρεις αγνοούμενοι για να μπει “τέλος” στην τραγωδία του Φαρμακονησίου. Οι εφτά αγνοούμενοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στην καμπίνα του σκάφους και ανασύρθηκαν, οι δυο είχαν εντοπιστεί νεκροί στα τουρκικά παράλια και απομένουν ακόμα τρεις αγνοούμενοι.

Εικοσιοκτώ ημέρες μετά το ναυάγιο και η τραγωδία συνεχίζεται…

rodosreport

Pin It on Pinterest