Αγοράκι λίγο έλειψε να πεθάνει γιατί κατάπιε μια μικρή μπαταριά

Όσοι είναι γονείς και έχουν μικρά παιδιά, τότε, θα πρέπει να δουν αυτό το βίντεο, καθώς πρόκειται για μια αληθινή ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο 1 χρόνων Emmett πήρε το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, άνοιξε το καπάκι και κατάπιε την μικρή μπαταρία.

Το αγοράκι αρρώστησε και η κατάσταση σου χειροτέρευε καθημερινά, με αποτέλεσμα η οικογένεια του Rauch να ανησυχήσει έντονα. Αρχικά, επισκέφθηκαν έναν γιατρό, θεωρώντας ότι πρόκειται για τα συμπτώματα κάποιας γρίπης. Ωστόσο, μετά από μια ακτινογραφία, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν δημιουργηθεί προβλήματα τόσο στον οισοφάγο, όσο και στο πεπτικό σωλήνα του Emmett από την κατάποση της μπαταρίας.

Το αγοράκι κινδύνεψε να χάσει την ζωή του, όμως, στάθηκε τυχερός. Μετά από 65 χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η κατάστασή του αγοριού έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά όπως θα ακούσετε τη και την μητέρα του στο βίντεο, ο Εmmett πρόκειται να έχει σωματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ζωή του. Σημειώνεται ότι το βίντεο έφτιαξαν οι γονείς του μικρού αγοριού, προκειμένου να ενημερώσουν το ευρύ κοινό για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις μπαταρίες.

Δείτε το βίντεο: