Αυτά είναι τα προφίλ του Σ.Παναγιωτόπουλου στα σάιτ ερωτικού περιερχομένου – Οι «ένοχες» αναρτήσεις του (φώτο)

Συνεχίζονται να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς έγιναν γνωστά και τα προφίλ που είχε στα σάιτ, μέσω των οποίων δημοσίευε τα βίντεο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (γεννήθηκε το 1963)  και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021. Μέσω αυτών των δύο προφίλ ο πρώην παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει τα τελευταία 13 χρόνια περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

Ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.Ακόμη φαίνεται να προχωρούσε σε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό site που προχωρά σε ενημερώσεις για την λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Ομως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως  δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75». 

Με αυτό τον κωδικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με γυμνές  φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές «κομπάζει» για την επιτυχία να έχει δεσμό μαζί τους, ενώ όταν άλλοι χρήστες του ζητούν κι άλλες φωτογραφίες της ερωτικής συντρόφου του ή πληροφορίες για την ηλικία της κλπ, αυτός τους τροφοδοτεί με νέο υλικό και σχετικά δεδομένα. Κι όλα αυτά βεβαίως μέχρι και προ μερικών μηνών.

Στον ανακριτή ο Σ.Παναγιωτόπουλος 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής μπήκε στα δικαστήρια μέσω του υπόγειου πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου.

Ο τηλεπαρουσιαστής έφθασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ενώ η είσοδός του έγινε από το γκαράζ.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγείται εκ νέου ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση της έτερης μήνυσης που έγινε χθες από μία ακόμα γυναίκα για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Ο ίδιος, χθες, μετά την απολογία του, κρίθηκε ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση με τα «ροζ» βίντεο.

Στην απολογία του, εξέφρασε την έκπληξη του όσον αφορά στο γεγονός ότι διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Σε ό,τι αφορά τη νέα μήνυση, υποβλήθηκε από πρώην σύντροφό του, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του από το 2004 μέχρι το 2006 και κατήγγειλε πως προσωπικές τους στιγμές κυκλοφορούν ακόμη στο Διαδίκτυο

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, η ίδια βρήκε τα βίντεο σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να την πείσει να τραβήξουν βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί.

Έτσι, ο 58χρονος επέστρεψε στα κρατητήρια, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εκ νέου σήμερα.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς δήλωσε χθες ότι ο ίδιος «έχει μετανιώσει και ζητά συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του», προσθέτοντας ότι «έχει παραδεχθεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».

Σχετικά με τη νέα δίωξη είπε ότι «τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο, γιατί από τις αρχές του 2019 – και απομένει να αποδειχθεί από την Ηλεκτρονική Δίωξη – δεν έχει ξανασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες. Αυτός είναι ο ισχυρισμός».

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest