Ήρθαν τα “ήμερα” να διώξουν τα “άγρια”

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σύμπνοια απόψεων και προτάσεων Περιφερειάρχη και Δημάρχου για την μείωση του αριθμού του συμβόλου της Ρόδου, του ελαφιού.

Το αρχέγονο αυτό είδος ελαφιού αποτελεί διαχρονικό σύμβολο του νησιού και πολύτιμο μέρος του εναπομείναντος οικοσυστήματος, κάποιοι πιέζουν για την μείωση του.

Τα ελάφια της Ρόδου δέχθηκαν τεράστιο πλήγμα απο τις πυρκαγιές και εκατοντάδες κάηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά που σάρωσε το φυσικό τους σπίτι και αναγκάστηκαν να πλησιάσουν τα χωριά.

Οι αδιανόητες σκέψεις για την θήρευση του στο παρελθόν, αλλά και οι περίεργες τωρινές τοποθετήσεις για μείωση του πληθυσμού τους, απο τον Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Γιώργο Χατζημάρκο, έχουν δημιουργήσει ένα κύμα αντιδράσεων απο την κοινωνία που δεν πρόκειται να αφήσει κάτι χειρότερο να συμβεί στα ελάφια, απο τα όσα υπέφεραν και αυτά στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ρόδου.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν περίμεναν απο τον νέο δήμαρχο που εξέλεξαν να κάνει τέτοιες τοποθετήσεις, καθώς είχε δείξει μια διαφορετική εικόνα και στηρίχθηκε προεκλογικά και απο τους φιλόζωους του νησιού. Η νέα μετεκλογική εικόνα του Δημάρχου, έχει καταφέρει να απογοητεύσει πολλούς υποστηρικτές της παράταξης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Τα Σχέδια Με Τα Τεράστια Κτήρια Προβλημάτισαν Έστω Και Με Καθυστέρηση Τον Α.Κολιάδη – Η Συνάντηση Με Πολιτικά Πρόσωπα

Διαβάστε επίσης: Περίεργες Αποφάσεις Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Για Μείωση Των Ελαφιών Της Ρόδου

Διαβάστε Επίσης: Η Ρύθμιση Για Τις Παραλίες Τινάζει Στον Αέρα Τα Πρωτόκολλά Κατεδάφισης Στη Ρόδο – Ευνοημένοι Οι Καταπατητές

Διαβάστε επίσης: Ρόδος –  Σε Θέση Μάχης Κάτοικοι Και Φορείς Για Την Φαραωνική Τσιμεντούπολη Στο Παραλιακό Μέτωπο !

Pin It on Pinterest