48ωρη απεργία στην Euromedica

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Κ.Δ.Ε. ύστερα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 24/01/2019 με παρουσία της πλειοψηφίας των εργαζομένων της Κλινικής, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας την Τετάρτη 30 και Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, η οποία θα είναι επαναλαμβανόμενη έως πλήρους ικανοποίησης των αιτημάτων των εργαζομένων.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  1. Βελτίωση συνθηκών εργασίας και ΑΜΕΣΗ πρόσληψη προσωπικού.
  2. Άμεση εξόφληση των οφειλόμενων των εργαζομένων (τα οποία κυμαίνονται έως και 11 μήνες), καθώς και έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας, επιδομάτων και δώρων.

Σας γνωρίζουμε περαιτέρω ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας θα υφίσταται το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας που προβλέπεται από το άρθρο 21 του Ν. 1264/1982, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Το Ε.Κ.Ρ στηρίζει την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση

των εργαζομένων της EUROMEDICA

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει την 48ωρη απεργία στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2019 που προκήρυξε το Σωματείο των Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. Euromedica.

Το Ε.Κ.Ρ και το Σωματείο αγωνίζονται εδώ και καιρό για να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματατων εργαζομένων, που αφορούν :

– Τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την άμεση πρόσληψη προσωπικού.

-Την άμεση εξόφληση των οφειλόμενων των εργαζομένων και την έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας επιδομάτων και δώρων.

-Την αναβάθμιση του εξοπλισμού της κλινικής για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Καλούμε τη Διοίκηση της Euromedica να ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα των εργαζομένων, που έχουν φτάσει στα όριά τους.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους της EUROMEDICA όπως κάνει πάντα, μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα τους. Καλούμε τα σωματεία της δύναμής μας να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ