Έκοψε την πίτα του ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PLAZA, παρουσία  πολλών επισήμων και εκατοντάδων ιατρών της πόλης μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ν.Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος,
ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ
ώτης Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, ο Στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ κ. Γρηγόριος Ρουμάνης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Γεν. Γραμματέας
του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κ.
Παναγιώτης Νικολής, ο εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Γλεντής, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και αντιδήμαρχοι της πόλεως Ρόδου και οι πρώην βουλευτές κα. Μίκα Ιατρίδη και κ. Βασίλειος Υψηλάντης.

Ο  πρόεδρος κ. Ηλίας Τσέρκης και τα μέλη του ΔΣ του Ι.Σ.Ρ., διαβεβαίωσαν ότι,   η νέα διοίκηση του Συλλόγου καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατοχύρωση της ιατρικής αξιοπρέπειας και τη διασφάλιση της άρτιας παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες.

Στη φετινή εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν σε ανώτατες και ανώτερες πανεπιστημιακές σχολές, τιμώντας τόσο τους ίδιους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και τους συναδέλφους γονείς τους, που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν τα παιδιά των συναδέλφων:

 • Σωτήρης Σοκορέλος, υιός του κ. Μιχαήλ Σοκορέλου, Ορθοπεδικού – Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ρ.
  όπου εισήχθη πρώτος (1ος) Πανελλαδικά στην Ιατρική Σχολή
  του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Μαρία Κωνστάντουρα του Εμμανουήλ, κόρη της
  κας
  Κλεοπάτρας Τσούλλου, παιδιάτρου όπου εισήχθη
  στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 • Ιωάννης Καραβόλιας υιός του κ. Γεώργιου Καραβόλια, Χειρουργού και της Ελένης Ευμοιρίδου, Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, όπου εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Γρηγοριάδη Ιωάννα, κόρη του κ. Εμμανουήλ Γρηγοριάδη, χειρουργού όπου εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή
  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 • Άννα Μαντά, κόρη του κ. Χρήστου Μαντά,
  Γενικού Ιατρού και Αντιπροέδρου ‘Α του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, όπου
  εισήχθη στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Ιωάννης Διακολιός, υιός του κ. Κωνσταντίνου Διακολιού, παιδιάτρου όπου εισήχθη στο Τμήμα Κτηνιατρικής
  της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Καρδίτσα).

 • Βασίλειος Κιούσης, υιός του κ. Μιλτιάδη Κιούση, Μικροβιολόγου – Βιοπαθολόγου όπου εισήχθη στο
  Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας.

 • Φώτης Αναστασιάδης του Ευθυμίου, υιός της
  κας Μαριέττα Χριστοφοράκη, ενδοκρινολόγου όπου εισήχθη στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 • Γεώργιος Κλαδογένης, υιός του κ. Αντώνιου Κλαδογένη, πνευμονολόγου-φυματιολόγου και της κας Ελευθερίας Θεμελή, Μικροβιολόγου-Βιοπαθολόγου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πολυτεχνείο Βόλου).

 • Δημήτριος Καμπέρης του Στ., υιός της Αικατερίνης Βολονάκη, Παθολόγου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Διογένης Σπανού, υιός του Εμμανουήλ Σπανού, Αιματολόγου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 • Εμμανουέλλα-Τσαμπίκα Μπακαρή, κόρη του Θεοδόσιου Μπακαρή, Παθολόγου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.