Εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο: «Τρικυμία» από σύννεφα… σκέπασε το Σίδνεϊ

Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο έσπευσαν να απαθανατίσουν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασχίσουν την παραλία γρήγορα για να καταγράψουν ολοκληρωμένο το εκπληκτικό… ανάποδο «θαύμα»

Άφωνοι έμειναν όσοι βρέθηκαν σήμερα στη διάσημη παραλία Μπόνταϊ στο Σίδνεϊ
της Αυστραλίας, όταν στον ουρανό είδαν να σχηματίζεται ένα ιδιόμορφο, μοναδικό και πανέμορφο κύμα από σύννεφα!

Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο έσπευσαν να απαθανατίσουν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασχίσουν την παραλία γρήγορα για να καταγράψουν ολοκληρωμένο το εκπληκτικό… ανάποδο «θαύμα»!

Μία από τις δημοφιλέστερες ακτές στον κόσμο, η Μπόνταϊ στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία είναι η πλησιέστερη παραλία στο κέντρο της πολιτείας που ενώνεται με τον ωκεανό.

Το εν λόγω φαινόμενο εμφανίζεται συνήθως σε περιοχές με απέραντες πεδιάδες, όπου οι άνεμοι αλλάζουν γρήγορα ταχύτητα και δημιουργούν αναταράξεις. Τότε τα σύννεφα με μικρή πυκνότητα που κινούνται γρήγορα «γλιστρούν» πάνω από από εκείνα που κινούνται πιο αργά γιατί έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα, δημιουργώντας το φαινόμενο του «κύματος».

Οι πολίτες, αν και διασκέδασαν και θαύμασαν τα κύματα του ουρανού, δεν άργησαν να εγκαταλείψουν την παραλία, προκειμένου να αποφύγουν την καταιγίδα που πλησίαζε απειλητικά.

πηγή: Protothema.gr

Pin It on Pinterest