Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα


Σύλληψη (3) για άγρα πελατών στη Ρόδο 

Την 25-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 39χρονος ημεδαπός και δυο υπήκοοι Αλβανίας, γατί παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν.
Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στη Ρόδο 

Την 26-05-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 32χρονη υπήκοος Νιγηρίας γιατί ενεργώντας από κοινού με άγνωστη συνεργό της αφαίρεσαν πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο 

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής αγώνα δεξιοτεχνίας ποδηλάτων που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, την Κυριακή 29.05.2016 κατά τις ώρες 06.00’ έως 19.00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων επί της πλατειάς Ελευθερίας – Δημοτικού Μεγάρου.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στην Κω 

Την 25-05-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, 19χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί, όπως εξακριβώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στο δικαιούχο.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στη Λέρο

Την 25-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 28χρονος ημεδαπός γιατί, όπως εξακριβώθηκε, νυχτερινές ώρες της 24/25-05-2016 παραβίασε εμπορικό κατάστημα αφαιρώντας χρήματα και ακολούθως αποπειράθηκε να παραβιάσει διαμέρισμα φιλοξενίας ηλικιωμένων-ασθενών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble