Χριστουγεννιάτικη Πανδαισία στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» – Φωτογραφίες

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, εξαιρετικές χορογραφίες, μαγεία χρωμάτων, χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και αρώματα συνέθεσαν τα πιο ατμοσφαιρικά Χριστούγεννα της πόλης μας.

Η μεγαλύτερη ίσως χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του νησιού μας πραγματοποιήθηκε   το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον όχι μόνο των γονέων και συγγενών των μαθητών αλλά και πλήθος κόσμου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι θεατές που παρακολούθησαν και φέτος τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ξεπέρασαν τα 1.000 άτομα.

Το πλούσιο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17:00 με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και την παράσταση «Ο Αϊ- Βασίλης στη Φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους». Η απολαυστική παράσταση ήταν βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά. Οι θεατές καταχειροκρότησαν τους μικρούς  πρωταγωνιστές με μεγάλο ενθουσιασμό.

Μετά τη διασκεδαστική παράσταση, ακολούθησαν οι εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες των μουσικών συνόλων του σχολείου, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Γιάννη Χατζή και της υπεύθυνης της χορωδίας κ. Ευανθίας Κρητικού.

Στη συνέχεια, τα χορευτικά σύνολα του σχολείου παρέσυραν τους θεατές σε χριστουγεννιάτικους χορευτικούς ρυθμούς υπό την καθοδήγηση της κ. Μαρίας Λεβέντη, της κ. Σουζάνας Ιωακειμίδου και της κ. Μαρίας Ριζοπούλου, εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής του σχολείου.

Στις 19:00, ξεκίνησε η θεατρική παράσταση του Δημοτικού με τίτλο «Το Βασίλειο των Ζαχαρωτών» βασισμένη στο έργο «Καρυοθράστης» του Hoffmann. Η παράσταση των μαθητών της Α΄και Β΄Δημοτικού, ήταν ένα πραγματικό  γιορτινό ταξίδι όπου οι πρωταγωνιστές σαν  μικρές μαριονέτες ζωντάνεψαν μέσα στο φως των αστεριών.

Παράλληλα με το πρόγραμμα των παραστάσεων, εξελισσόταν το ευφάνταστο  χριστουγεννιάτικο bazaar. Οι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου, οι εκπαιδευτικοί και γονείς του σχολείου για άλλη μια χρονιά συνεργάστηκαν και διοργάνωσαν  με μεράκι και πολλή αγάπη ένα εξαιρετικό Bazaar με ποικίλες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Την καταπληκτική ατμόσφαιρα συμπλήρωναν τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα στους γιορτινούς πάγκους.

Τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου bazaar θα συμβάλλουν στο σημαντικό έργο του συλλόγου «Ροδαυγή»!  Χρόνια πολλά, με υγεία και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο!