Η Χρύσα Φακέ υποψήφια με τον Μπενέτο Σπύρου

Της ΧΡΥΣΑΣ ΑΝΤ. ΦΑΚΕ Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Και Διπλωματούχος Προπονήτρια Σωματικής Διάπλασης

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Παράταξη <<ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ>>

Αγαπημένοι Φίλοι και Φίλες μου,

Θα πω δυο λόγια από καρδιάς όπως έχω συνηθίσει πάντα να μιλάω….

Ύστερα από ώριμη σκέψη, με πλήρη συνείδηση πήρα την απόφαση, μετά την τιμητική πρόσκληση του κ. Μιχάλη Κόκκινου και της καλής φίλης, Βουλευτού κ. Μίκας Ιατρίδη να συμμετάσχω στα κοινά και να επιλέξω την Περιφέρεια και την Παράταξη της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Επέλεξα να στηρίξω και να συμπορευτώ με όλη την δύναμη ψυχής που έχω αποδείξει πως κατέχω, δίπλα στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. ΜΠΕΝΕΤΟ ΣΠΥΡΟΥ και τον επίσης υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχάλη Κόκκινο.

Η απόφαση μου νομίζω πως έγινε με σωστά κριτήρια… Γιατί επικεφαλής είναι ένας άξιος πολιτικός ο κ. ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ο οποίος δεν έμεινε στα λόγια αλλά έχει μιλήσει με πράξεις κι έργα. Δίπλα του στην αμέσως επόμενη κομβική θέση ο κ. Μιχάλης Κόκκινος, ένα όνομα άξιο εμπιστοσύνης κι εκτίμησης.

Με οδηγό την ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ που με διακρίνει, την ειλικρίνεια μου, την ταπεινότητα, το σεβασμό, και την επιθυμία μου για προσφορά, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων μας. Για ένα Αιγαίο και μια Ρόδο αντάξια της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας.

Πάντα στην διάθεση σας για την επίλυση κάθε προβλήματος που αφορά την Ρόδο μας και γενικότερα το Αιγαίο μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας! Είμαι αγωνίστρια ζωής και το έχω αποδείξει. Όπως είμαι και έτοιμη να παλέψω και να προσφέρω για όλους εσάς, για όλους εμάς!

Γι’ αυτό ζητάω την στήριξη σας με ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ,

ΧΡΥΣΑ ΑΝΤ. ΦΑΚΕ

Pin It on Pinterest