Χ.Χατζηευθυμίου: “Σήμερα δημιουργήθηκε το πιο όμορφο “ΡΟΔΗ” -ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή και μαζική ήταν η αποψινή συγκέντρωση του  Χατζή Χατζηευθυμίου που πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον και παρουσίασε τις βασικές προτάσεις της παράταξης του “Ροδιακή Δημιουργία – ΡΟΔΗ”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του τόνιζε την παρουσία νέων ανθρώπων στην παράταξη. Μίλησε για την θετική αύρα που έχουν και ότι αγκάλιασαν μια νέα προσπάθεια έξω απ’ τα συστήματα και μακριά από το κατεστημένο. Η παράταξη “ΡΟΔΗ” έχει ενεργούς πολίτες γεμάτους διάθεση για προσφορά τόνισε και υπερασπίστηκε το δικαίωμα του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου παρά τις αμφισβητήσεις που δέχτηκε. Επισήμανε ότι ο δήμος -γραφειοκράτης τελειώνει εδώ και παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του συνδυασμού του, τις οποίες αύριο θα κληθούν να υλοποιήσουν οι νέοι άνθρωποι”. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε ακόμα δέκα νέους υποψηφίους, μεταξύ αυτών και τον Γιάννη Γιαννακάκη.

Χ. Χατζηευθυμίου : ” Το μέλλον του τόπου είναι οι νέοι άνθρωποι με ικανότητες. Ψάχνουν απλά ευκαιρίες και εμπιστοσύνη. Βασίζoμαι πάνω τους”.

Ακολουθεί βίντεο με τις δεσμευτικές προτάσεις της παράταξης του:

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest