Εντυπωσιακή & μαζική η παρουσίαση της παράταξης του Χ.Χατζηευθυμίου “ΡΟΔΗ” – Φωτορεπορτάζ

Εντυπωσιακή και μαζική ήταν η αποψινή συγκέντρωση του  Χατζή Χατζηευθυμίου που πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον και παρουσίασε τις βασικές προτάσεις της παράταξης του “Ροδιακή Δημιουργία – ΡΟΔΗ”.

Την παρουσίαση έκαναν δυο νέοι που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Χατζή Χατζηευθυμίου, ο Παντελής Καμπουρόπουλος και η Τόνια Χατζημιχάλη. Η Τόνια και ο Παντελής εξήγησαν γιατί επιλέγουν τον Χατζή και αναφέρθηκαν στην τιμιότητα του, στην ηθική του ακτινοβολία και στο ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του αν και μικροί σε ηλικία είδαν την πόλη τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Τόνισαν ότι όσο και να αμφιβάλλουν κάποιοι,  οι νέοι θα νικήσουν γιατί έχουν πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο. Απόψε για εκείνους γεννιέται μια νέα παράταξη, απόψε γίνεται ένα νέο ξεκίνημα.

Όταν ο Χατζής Χατζηευθυμίου ανέβηκε στο βήμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη σημερινή του παρουσία και καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του τόνιζε την παρουσία νέων ανθρώπων στην παράταξη. Μίλησε για την θετική αύρα που έχουν και ότι αγκάλιασαν μια νέα προσπάθεια έξω απ’ τα συστήματα και μακριά από το κατεστημένο. Η παράταξη “ΡΟΔΗ” έχει ενεργούς πολίτες γεμάτους διάθεση για προσφορά τόνισε και υπερασπίστηκε το δικαίωμα του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου παρά τις αμφισβητήσεις που δέχτηκε. Επισήμανε ότι ο δήμος -γραφειοκράτης τελειώνει εδώ και παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του συνδυασμού του, τις οποίες αύριο θα κληθούν να υλοποιήσουν οι νέοι άνθρωποι”. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε ακόμα δέκα νέους υποψηφίους, μεταξύ αυτών και τον Γιάννη Γιαννακάκη.

Χ. Χατζηευθυμίου : ” Το μέλλον του τόπου είναι οι νέοι άνθρωποι με ικανότητες. Ψάχνουν απλά ευκαιρίες και εμπιστοσύνη. Βασίζoμαι πάνω τους”.

Στην παρουσίαση της παράταξης του Χατζή Χατζηευθυμίου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο  πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Γιάννης Καραμαρίτης , ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού για το Νότιο Αιγαίου Τάκης Μιχαήλου, ο πολιτικός αναλυτής Κυριάκος Κωσταντάκης , o Σίμος Παρασκευάς, ο Γιώργος Μηνατσής, ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με τον Σπύρο Μπενέτο, Μιχάλης Κόκκινος, ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με τον Γιάννη Μαχαιρίδη Δημήτρης Κρητικός, ο πρόεδρος της ΈΞΡ Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Φιλήμονας Νικολάου και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η έκλπηξη της βραδιάς ήταν μια τούρτα που αναγραφόταν “Δαγκωτό Χατζής” , ενώ ένα παιδάκι του προσέφερε ένα Ρόδι!

Pin It on Pinterest