Στην Παλιά Πόλη και στη λαϊκή αγορά ο Χατζής Χατζηευθυμίου

 

  • Διήμερη περιοδεία στις 9 &10 Μαΐου του επικεφαλής της παράταξης Ροδιακή Δημιουργία κ Χατζή Χατζηευθυμίου στα καταστήματα και τις συνοικίες της Παλιάς Πόλης.

  • Επίσκεψη και αυτοψία του κ Χατζηευθυμίου στην λαϊκή αγορά του Ταξιάρχη το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου.

  • Το Διήμερο της Παρασκευής 9 και Σάββατο 10 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε περιοδεία του επικεφαλής της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζή Χατζηευθυμίου στην σε καταστήματα και συνοικίες της πόλης της Ρόδου.

Ειδικότερα ο κ Χατζηευθυμίου συνοδευόμενος από τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους για τα προβλήματα που βιώνουν.

Από την πλευρά του ο κ Χατζηευθυμίου υπογράμμισε ότι ο ίδιος και τα στελέχη της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. αποτελούν εγγυητές ότι κάτοικοι και καταστηματάρχες δεν πρόκειται να στερηθούν εκ νέου αυτονόητες υπηρεσίες του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Χατζηευθυμίου τόνισε τα εξής:

“Η λειτουργία της παλιάς πόλης ως οικονομικό και εμπορικό κέντρο παράλληλα με την διατήρηση του επιπέδου διαβίωσης στις συνοικίες της αποτελεί “πλούτο” και ιστορική προίκα.

Από την πλευρά μου ως επικεφαλής της παράταξης Ροδιακή Δημιουργία αλλά και το σύνολο των στελεχών, θα πράξουμε όσα απαιτούνται ώστε να εγγυηθούμε όχι μόνο τα αυτονόητα που στερήθηκε η Παλιά Πόλη αλλά και την αναβάθμιση της.

Οφείλουμε να υιοθετήσουμε νεοτερισμούς που θα αναδείξουν την μοναδικότητα της Παλιάς Πόλης.

Το πρόγραμμα μας περιέχει όσα απαιτούνται για να προβάλουμε το πολιτιστικό υπόβαθρο, την ιστορική κληρονομιά που εκπέμπει η Παλιά Πόλη καθώς και την παράλληλη λειτουργία της ως οικισμός και εμπορικός πόλος.”

  • Το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου ο επικεφαλής της παράταξης ΡΟ.ΔΗ. κ Χατζηευθυμίου επισκεφθηκε την λαϊκή αγορά του Ταξιάρχη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Χατζηευθυμίου συνοδεία στελεχών και υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΡΟ.ΔΗ., επισκέφτηκε την λαική αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες.

Κατά την παραμονή του ο κ Χατζηευθυμίου ενημερώθηκε από τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα τους και ειδικότερα το φλέγον ζήτημα της ελλιπούς καθαριότητας.

Χαρακτηριστικά οι επαγγελματίες της λαικής υπογράμμισαν ότι δεν υφίσταται ουσιαστική καθαριότητα από τον Δήμο, με αποτέλεσμα την αισθητική και περιβαλλοντική υποβάθμιση του χώρου, γεγονός που απωθεί τους πολίτες.

Μάλιστα οι πολίτες και οι πωλητές της λαϊκής έκαναν ιδιαίτερη μνεία για την καλή εικόνα που παρουσίαζε η λαϊκή στον τομέα της καθαριότητας, επί Δημαρχίας του κ Χατζηευθυμίου την περίοδο 2006-2010, αντίθετα με όσα συμβαίνουν σήμερα.

Από την πλευρά του ο κ Χατζηευθυμίου δεσμεύτηκε ότι οι αυτονόητες υπηρεσίες για τους πολίτες όπως π.χ. η καθαριότητα, θα αποτελέσουν τις άμεσες προτεραιότητες της παράταξης ΡΟ.ΔΗ που θα επιλύσει ως μελλοντική Δημοτική αρχή.

 

Pin It on Pinterest