Προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα εφημερίδας ο Χ. Χατζηευθυμίου

Από τον Χατζή Χατζηευθυμίου έφθασε μια αυστηρή δήλωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πλέον θα  αναλάβει η δικαιοσύνη για δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας , τα οποία όπως ισχυρίζεται στηρίζονται σε συκοφαντίες και είναι απόλυτα αναληθή. Ακολουθεί η δήλωση του:

“Θλίβομαι που μια ιστορική εφημερίδα, η εφημερίδα του αείμνηστου Γιώργου Διαμαντίδη, έπεσε στα χέρια τέτοιων ανθρώπων.

Το μένος τους απέναντι μου και απέναντι στην παράταξη μας, που διεκδικεί το Δήμο στο φως της ημέρας και χωρίς χορηγούς, μετατράπηκε σε αχρεία και άθλια συκοφαντική επίθεση.

Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σίγουρα βαρύτερο από αυτό που πλήρωσαν σε τηλεοπτικά κανάλια, Πανελλήνιας εμβέλειας, για να διαφημίσουν το ”εμπόρευμα της λάσπης”.

Γιατί μέχρι εκεί έχουν φτάσει.

Λάσπη σε μένα δεν πιάνει και δεν πρόκειται να αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Θα αποδείξουν αυτοί την ορθότητα των ισχυρισμών τους και οι ”συνήγοροι” τους μαζί.

Δεν φοβήθηκα ποτέ και κανέναν στη ζωή μου εκτός από τον Θεό πολύ περισσότερο δεν φοβάμαι τους κοινούς συκοφάντες.

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Σε όλη μου τη διαδρομή σεβάστηκα απόλυτα το δημόσιο χρήμα, δεν έχω διαθέσει σε κανέναν ούτε ένα ευρω από τα χρήματα του Δήμου χωρίς να υπάρχει ένταλμα πληρωμής από τις οικονομικές υπηρεσίες του οι συμπολίτες μου ξέρουν ποιος είμαι.

Προκαλώ τους συκοφάντες μου να προσκομίσουν στοιχεία

Άνθρωποι της νύχτας δεν μπορούν να γίνουν διαμορφωτές της κοινής γνώμης, να αποφασίσουν αυτοί ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος.

Το Δήμαρχο Ρόδου θα τον εκλέξουν οι πολίτες της Ρόδου και όχι τα ”ευαγή” ιδρύματα.

 Χατζής  Ν.  Χατζηευθυμίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου”

Η απάντηση της εφημερίδας “ΠΡΟΟΔΟΣ”  στην δήλωση του Χατζή Χατζηευθυμίου: 

«Η “Πρόοδος” δεν πρόκειται να δώσει απάντηση στις αυταπόδεικτες ανοησίες του κ. Χατζή Χατζηευθυμίου. Οι απειλές περί προσφυγής στη δικαιοσύνη είναι συνήθης τακτική του κ. Χατζηευθυμίου, ο οποίος μόνον με αυτό τον τρόπο ξέρει να πολιτεύεται. Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά πως η κριτική που του ασκείται είναι αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική. Οι πολιτικοί αντιπαρατίθενται πολιτικά, ούτε με ύβρεις, ούτε με εκβιασμούς και απειλές. Τον καλούμε να ενηλικιωθεί πολιτικά και να δώσει στο ροδιακό λαό τις εξηγήσεις που οφείλει».

Pin It on Pinterest